Jump to content
php.lv forumi

phpmyadmin DB failu importeeshana


kkkaaa

Recommended Posts

loti luudzu juus paliidzeet, esmu uzlicis phpmyadmin 2.10.1, bet nevaru neko tur izdariit:

1.kaa lai importee datubaazes *.frm failu, lai peec tam ar phpmyadmin vareetu to palabot? meeginaaju importeet, bet nekas nesanaak - erors.

2.kaa lai nonjem pie Create new database - No Privileges?

Link to comment
Share on other sites

1) Kas tas vispār par failu formātu ?

2) Ar kādu lietotāju tu izmanto phpmyadminu ? root ? Ja ne, tad pamēģini ar root'u, tam vajadzētu būt visām pieejas tiesībām. Ja ne - tad nemācēšu pateikt kas par vainu.

 

1)nu cik es te esmu sapratis - atradu kur atrodas datubaazes folderis un tur iekshaa ir 3 veidu faili: .frm, .myi un .myd; cik lasiiju googlee, tad frm satur tabulas, myd - datus... un to frm man vajag labot. varbuut var ar kko citu, ne phpmyadmin?

2)laikam jau ar root, jo to paroli noraadiiju, kad uzstaadiiju. phpmyadmin config.inc failaa meeginaaju uzlikt paroli, bet tad nelauj vairs ielogoties. man ir xampp uz linux.

Link to comment
Share on other sites

Aleksandrs --> nav pratiga doma tos failus vispar kopeet.... jo arii pasha DB ir jaizveido un japieregistree pashaa Sqlaa.... ar vienkarshu kopesanu neko nepanaaksi....

kkkaaa --> lai kopetu / parnestu utt... ir paredzets DUMP fails *.SQL ....

ja etv ir tiesiibas uz to DB tad phpAdmina redzeesi taas tabulas tapataas......

ja gribi parnest no citas DB tad maksies vien sakuma izveidot *.SQl failu un tad caur PHPAdminu varesi vinju ieimporteet.....

(vai caur komandpromtu ja fails lielaaks par 2 Mb....)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...