Grey_Wolf Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 ja apakšā ir UPS uz 2kW hmm bet serveru skapim 2Kw upsis tachu ir krietni par mazu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 neiet runa par ir/nav... Kādi ir ierobežojumi, tādi ir. Pērkot serveri nu pilnīgi noteikti jābūt arī dubult-barošana, dubult-ups, dubult elektrības tīkls. Citādi tas viss aizlidos pa pieskari dēļ viena LTVENRG laga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 2Kw nav stipri par maz? normala elektriskaa teikana ir +2kw... ? Nu bet par ko es žēlojos? :) Mēs jau gribētu uz savu DC kādu megavatu vai divus ievilkt.. bet Latvenergo grib par to ļimonu(s) (pāris) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 bet Latvenergo grib par to ļimonu(s) (pāris) :) STOP !!! skjiet ka lielajiem pateretaajiem ir Ieverojamas atlaides... Vai es kljuudos un tas bija 3 gadus atpakalj? un kaa jau mineeju 2Kw ir 1 teikana..... man ir bijis ka mieriigi maajaas ir griezushiesh 5 kompji (ne serveri, bet tomer 400w baroklji) + vaaraas kafija (2Kw) + Tv + Puetklju suucejs (1,4Kw..) + Weshamshina + apgaismojums.... Un nekas nav ne dedzis ne drosinaataji izsisti (nu par drosinatajiem savaas maajas labaak nerunaashu.....// PSRS prieksh El-pliitiim//) skjiet ka pat Pilniigi jauns Trafss no L.energo maksaaja tik 5000 LS (4 gadus atpakalj...)... paliekot vinju ipashumaa... --- aa nu varbuut pareizais Riigas rajons... :( // dazjaas Riigas vietaas liela jauda toch ir baismaa problema --> elementari nav nesosho kabelju & apakstaciju, bet kaa likums tur arii nav 2karshas el nodrosinashanas (no 2 apakstacijaam...) ----- P.S. ir savs laicinsh nostraadaats pie LJOTI elektro ietilpiigaam iekartaam..... {Gailjezeraa --> Lineaarie El. paatrinaataaji // jauda 8-20Mw... staraa (nevis paterinjaa) un tie eeda Ljoti daudz... //} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts