Jump to content
php.lv forumi

PHPBB bug fix: "Nepareizu jaunāko ziņojumu attēloša


foxsk8

Recommended Posts

Šoriez ies runa par vienu no viskaitinošākajām phpbb foruma bugiem "Nepareizu jaunāko ziņojumu attēlošana pirms un pēc ielogošanās forumā"

 

Saprotams, ka phpbb izstrādātāju komanda nevar visu perfekti uzkodēt, izveidot, iemetās dažādi bugi, citi lielāki, citi mazāki, tāpēc es šoreiz apskatīšu "Nepareizu jaunāko ziņojumu attēlošana pirms un pēc ielogošanās forumā"

 

Šo problēmu Jūs variet novērot šajos divos attēlos:

 

Kad lietotājs ir ielogojies forumā, rādās jaunākie ziņojumi, respektīvi rādās bilde, kas liecina par to, kurās sadaļās ir jauni ziņojumi:

 

20071012104832341.JPG

 

Protams, ja ilgāku laiku lietotāji nav bijuši forumā sakrājas diezgan daudz neatbildēto ziņojumu, kurus varbūt gribētos izlasīt, protams lietotājiem nav tik daudz laika, lai forumā sēdētu 24/7. Tāpēc tie izlogojās laukā un paliek kāda neizlasīta tēma. Ienākot atpakaļ forumā visas neizlasītās tēmas parādās kā izlasītas un lietotājs nonāk apjukumā.

 

20071012104940311.JPG

 

Tāpēc ieteiktu visiem phpbb forumu saimniekiem izlabot šo kaitinošo bugu.

 

Rīkojamies šādi:

 

Dodamies uz phpbb modifikāciju forumu:

 

http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=309059

 

Novelkam bug fix modifikāciju:

 

http://www.phpbb.com/mods/db/download/1535/

 

Sekojam instrukcijām, kas norādītas modifikācijas instalācijas failā.

 

Uzmanību:

 

Veicot jebkādu modifikāciju ar forumu lūgums izveidot rezerves kopijas no modificējamiem failiem, lai ja gadienā kaut kas nojiet greizi, iespēja visu atgriezt atpakaļ. Vislabākais būtu modifikāciju testēt uz otru foruma klonu, kurā Jūs veicat visas modifikācijas. Kad viss ir kārtībā droši augšupielādējiet izmainītos failus uz servera.

 

http://phpbb.notepad.lv

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...