Jump to content
php.lv forumi

Kā motivēt sevi darbam?


Vebers

Recommended Posts

Kā lai koderis motivē sevi darbam?

 

Pašlaik ir tā, ka agri no rīta ceļos, dodos uz darbu, vakarā ap astoņiem mājās, pieķeros klāt haltūrām un tad atkal no rīta jau iepriekšējais scenārijs un tā katru dienu. Agrāk ļoti aizrautīgi programmēju, bet tagad pēc pamatdarba vairs nu neko netīkas darīt, bet kad pieķeros klāt atkal aizraujos un ir ok, galvenais sākt k-ko darīt, bet ir grūti sevi piespiest...

Link to comment
Share on other sites

ne jau kodi pie vainas bet tas ka tu paarstraadaajies tev vajaga relakseeties nopeerc meiteni aizbrauc ar chaliem uz pirti iedzer augstu alinu un atslaapsti vai kaa tu tur izklaideejies.... ja taa turpinaasi kluusi nesabiedrisks nikiiks resns un baardains un lai motiveetu sevi naakoshajaa reizee atceries cik labi tev bija kad pirti tuseeji un tad tu saac straadaat lai nopelniitu vairaak naudas alinam vai meiteneem un taa sevi jaamotivee. un taas haltuuras met pie malas straadaa pie taa kas ir izaicinaajums tev un ar ko tu pelni vairaak naudas

 

esmu runaajis.

Edited by player
Link to comment
Share on other sites

- pirmkārt nomainīt darbu (ar labu algu, bez haltūrām - es, piemēram, haltūras esmu pametis)

- nodarboties ar sportu - vismaz reizi nedēļā - tas ir tas vienīgais pareizākais pretlīdzekļis depresijai (tabletes un cita figņa tikai visu sarežģī/komplicē) - vasarā man sanāk 5 dienas :)

- nedzert lēto alu/>grādīgo - skats uz dzīvi burtiski mainās - pazūd dzīves garša :P [ir dzirdēts, ka pēc sporta pat ieteicams labs alus (nevis samazgas pa 0.40Ls)]

 

tas arī viss. formula ir vienkārša - Sports + darbs + alus, nu a meitenes pēc defaulta.

Link to comment
Share on other sites

auksts alus + baseins + pirts + meitenes, sliktākajā gadījumā vanna un alus :D

 

un nevajag uzņemties neinteresantu un slikti apmaksātus darbus, kādas parasti arī ir haltūras, tās bezmiega naktis par pāris simtiem nāks tikai par sliktu, es piemēram rūpīgi izvērtēju katru piedāvājumu un ja salasās pārāk daudz mīnusi, tad nafig, naudu tāpat visu nenopelnīsi, bet ja centīsies nopelnīt, tad kat tu viņu tērēsi?

Link to comment
Share on other sites

Mana motivacija ir gimene. Esmu precejies un pavisam driz klusu ari par tevu.

 

Par tam halturam pareizi goldy teica. Sakuma izverte darba apjomu un tikai tad keries klat. Man pasam ir gadijies, ka dabuju labi apmaksatu halturu, bet velak izradas, ka iegulditais laiks neatmaksajas, jo tas bija merams daudzos meneshos.

Link to comment
Share on other sites

Atpūta jau ir katru nedēļas nogali.. visu nedēļas nogali esmu ar draugiem, pa pirtīm, klubiem vai vēl sazin kur.. Bet nepietiek. Necenšos ar haltūrām sevi apkraut, tā jau ceņiku uzsitu diez gan augstu, lai atšujas, bet nu nav tie koderi un visi arī piekrīt.. šķiet, ka pārāk neefektīvs variants.

 

Ar sportu ir tā, ka pieklīstu arī sporta zālē pakačāties, šķiet, ka lielākais vaininieks vienalga ir tās haltūras..

 

edit:

pirmkārt nomainīt darbu (ar labu algu, bez haltūrām - es, piemēram, haltūras esmu pametis)

Darbu jau esmu sācis mainīt palikušas pāris dienas un mēnesis kurš ir jāatrādā jau būs cauri...

Edited by MakaTaNaw
Link to comment
Share on other sites

delfīn taa nu gan nav taisniiba !!! tu sadusmoji mani !!!!!!

 

lai nelamaatos patiekshu taa

 

katram ir savs laucinsh citam patiik tas citam tas un viss punktsn *****

 

lai tevi pakaitinaatu:

taapt var teikt ka shahs arii nav sports un ralliijs arii nav sports

 

 

starp citu neviens sporta veids (aktiivs) neizstiek bez sporta zaales visi sportisti iet uz zaali un kachaajas bez taa nekaa...

 

domaa shkebatihs buutu pasauels chempis bez kachalkas ( tas pats attiecas arii uz jebkuru citu sportistu)? bulshit sporta zaale ir svariigs posms jebkura sportista trenninaa un var arii iet uz trennazhieru zaali lai dabuutu atleetisku figuuru nav obligaati trenneet skilu (futbola basketbola u.c) cilveeks juutas labaak un tasd ir svariigaakais tas ka kaadam tavam draugam vai tev pasham nepatika pacilaat hanteli nenoziimee ka tas uzreiz ir fufels.

 

Tur tu tikai iegūsti papildus depresiju un slinkumu

 

bullshitt zini kaadu gribasspeeku un pacietiibu un speeku vajaga ielikt lai ieguutu atleetisku augumu? tur ** slinkiem tieshi vieta nava.

 

esmu shokaa par tavu izsteikumu tu esi mans enemy nr.88 uzreiz aiz mefisto ***

 

trennazhieru zaale attiista muskalatuuru un bez taas tu nevari noskriet vairaaku km maratonu vai nopeldeet vairaakus km!!! esmu shokaa biju labaak domaas par tevi emo.... es esmu tikai par un par par par sportu jebkuru *** ka tik aktiivs dziives veids

 

tas ir tas pats kas pateikt ka BMW ir suuds un Mercedes rullee *** nevar nolikt kaut ko citu tikai taapeec ka tev tas nepatiik man piemeeram PHP riebjas domaaju ka tas ir SUUUDS un ko tu teiksi tagad? topashu ko es ar sportu ka tas ir cool. (par php joks)

Edited by player
Link to comment
Share on other sites

Argh... Neuztver to tik personiski :D

Esmu gājis uz kačalku un zinu, kas tas ir. Iespaids man palika nevisai.

 

Pirmkārt par Ščerbatihu - viņam sporta veids ir svarcelšana, tāpēc viņam ir jāiet kačāties.

Otrkārt - es teicu nodarboties ar sportu. Kačalka ir kačalka - smagais treniņš. Tāds treniņš nepalīdz parastajam mirstīgajam ikdienā - 0 uz emocijām.

Parastam mirstīgajam ir jānodarbojās ar aktīvu, atraktīvu sporta veidu, lai `izmazgātu` smadzenes.

Un tici man - īstiem sportistiem ikdiena ir ļoti boring... pretējie mums, viņiem ir jāmeklē motivācija kaut vai iet uz to pašu treniņu..

Link to comment
Share on other sites

#10 katram cilveekam savs darbs ir smaks bet *** man trennazhieru zaale paliidz tas ka tev nepaliidzeeja nenoziimee ka citem nepalidiz un uzriez to nosaukt par kaut ko slikti un nelietderiigu ir....

Pirmkārt par Ščerbatihu - viņam sporta veids ir svarcelšana, tāpēc viņam ir jāiet kačāties.

paraadi man kaut 1 sportistu kursh neiet uz zaali.

 

Un tici man - īstiem sportistiem ikdiena ir ļoti boring... pretējie mums, viņiem ir jāmeklē motivācija kaut vai iet uz to pašu treniņu..

 

taa ir cita teema domaaju ka daudziem koderiem arii ir boring kodeet ikdienishkus darbus taa ir rutiina kura ir jaapamaina nevar visu laiku dzert vienu nu to pashu alu vajag arii ko jaunu pameeginaat

 

tas ir taapat kaa teikt ka matemaatika neatiista domaashanu un tas ir prieksh lohiem

Edited by player
Link to comment
Share on other sites

Ik pa laikam apbalvo sevi ar kādu dzelzi vai gadžetu, vai jaunu krēslu, tb, uzlabo darba vidi, lai gribētos atkal no jauna tajā atrasties. Ik pa laikam, protams, pienācīga atpūta.

Esmu atklājis, ka mani visvairāk relaksē ūdens, sēžot vannā un skatoties kādu filmu par darbu vispār aizmirstu (tas ļauj atpūsties).

Svarīgi protams spēt izvēlēties projektus, lai ik pa laikam parādās kāds izaicinājums un/vai pašu interesējošs produkts, kuru pats iespējams izmantosi, līdz ar to būs interese to veidot kaut arī tas ir klienta pasūtījums.

Protams, ka nav tas viss nekas jauns, bet bieži šīs svarīgās lietas, kuras uzlabo produktivitāti tiek atstātas otrajā plānā līdz brīdim, kad "sadedz" :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...