Jump to content
php.lv forumi

Layouts


maxi

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

SEIT Ntie varianti

kaapeec ar 100% neder? kur probleema?

Nu paskaties pats, man kaut kā īsti tas DIV's nestiepjas augstumā pa 100%.

Protams, ja būtu fixēts izmērs ārējam DIV'am, tad viss būtu OK, bet man viss notiekas dinamiski un augstums atkarīgs no iekšējā kontenta.

Edited by maxi
Link to comment
Share on other sites

1. prieksh stiloshans uzliec katram Divam savu fona kraasu....

2. ieliec to CSS ieksh <style> tagiem --> buus vieglaak editeet un parbaudiit , nebuus 2 faili bet viens... (tikai peec tam neaizmirti ielikt atpakalj normalaa variantaa...

// svadaak jaskataas atseviskji CSS fails utt... (ja uz FF stav firebugs tad vel nekas a uz IE tas nav iipashi erti //

Link to comment
Share on other sites

Es jau paskaidroju augstāk, ka dizains ir sīkumains un jebīties sazinkā, krāmēt vienu diva iekš otra desmitiem reižu utt man īpaši negribas.

Īsumā: lapa no vairākām kolonnām, vajag vidējam boxam kreiso un labo malo, lai tā stieptos vertikāli. Pietam, vidējais box būs ar mainīgu platumu.

Link to comment
Share on other sites

Štie piemēri arī neatrisina manu problēmu http://layouts.ironmyers.com/750_pixel_Layouts/layout/ , jo tur visiem DIV'iem tiek iestādīts height: Xpx;, kas manā gadījumā absolūti neder.

Piemēram.. tabulā ar 3 kolonnām, augstumi visām kolonām būs identiski un savstarpēji viens no otra atkarīgi. Ja viena kolonna aizpildīsies ar liela daudzuma tekstu, pārējās attiecīgi mainīs savu augstumu un pielāgosies šai teksta kolonnai. Tieši to man vajag panākt ar CSS un DIV'iem.

Link to comment
Share on other sites

Nu tieši tapēc :)

Vienīgais, ko no CSS vēl neesmu pa vairākiem gadiem iemācījies/plaši praksē pielietojis - tas ir šis te, tabulu aizvietojums ar DIV'iem. Tapēc jau sākumā minēju par tās BG bildes nederību.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...