ezs Posted February 23, 2004 Author Report Share Posted February 23, 2004 (edited) es atradu šādu kodu, bet man nav ideju kā to pielietot soory baigais shits sanāca šis forums tak ar uztādiem balstīts te ir linx http://paste.php.lv/784 uz visu kodu + vel es vēlētos zināt vai esmu pareizi sapratis ereg_replace('kas jaizvieto ', 'Ar ko aizvietot ', 'texsts kuš jāfiltrē'; vai arī tā darbojās tas str_replace() Edited February 23, 2004 by ezs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 + vel es vēlētos zināt vai esmu pareizi sapratisereg_replace('kas jaizvieto ', 'Ar ko aizvietot ', 'texsts kuš jāfiltrē'; vai arī tā darbojās tas str_replace() ereg_replace nav jēgas lietot līdz brīdim, kad tu sāc saprast un izmantot regulārās izteiksmes. veicot vienkāršu teksta aizvietošanu tu tikai zaudē skripta ātrdarbību un radi lieku slodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 (edited) ja nevaig specāli, tad labāk str_replace() , jo šamais ir ātrāks: $teksts = str_replace("[b]", "<b>", $teksts); $teksts = str_replace("[/b]", "</b>", $teksts); aiz/pirms tiem B atsratpes nevaig. Edited February 23, 2004 by blackhalt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Man tāds jautājums, kapēc vajag tos ? Kapēc nevar lietot parastos <b></b> Un nevajadzīgos tagad vienkārši aizliegt. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 (edited) Man tāds jautājums, kapēc vajag tos ? Kapēc nevar lietot parastos <b></b> Un nevajadzīgos tagad vienkārši aizliegt. <_< ar <b></b> vēl viss ir bumbās, taču problēmas sākas, kad tu gribi atļaut teiksim <a href="">. Šajā momentā, ja tu darbosies ar strip_tags un atļausi <a> tagu, ļaunie apmeklētāji brīvi varēs rakstīt klāt arī <a href="" OnMouseOver="" OnClick="" style="font-size: 1000px;"></a> un visādus citādus brīnumus. Doma ir tāda, ka strip_tags funkcija netīra ārā tagu atribūtus. Ja tu ierobežo viņus uzreiz ar savu sintaksi, nekādus brīnumus viņi tev komentāros nesarakstīs ;) Edited February 25, 2004 by Kaklz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Pilnīgi piekrītu Kaklz jo pilns nets ar visādiem brīnumu raxtītājiem 2 ezs es lietoju šādus te filtrus $teksts = str_replace("[s]", "<s>", $teksts); $teksts = str_replace("[/s]", "</s>", $teksts); $teksts = str_replace("[b]", "<b>", $teksts); $teksts = str_replace("[/b]", "</b>", $teksts); $teksts = str_replace("[tt]", "<tt>", $teksts); $teksts = str_replace("[/tt]", "</tt>", $teksts); $teksts = str_replace("[u]", "<u>", $teksts); $teksts = str_replace("[/u]", "</u>", $teksts); $teksts = str_replace("[*]", "<li>", $teksts); $teksts = str_replace("[cit]", "<table width=100% border=\"0\" style=\"border: 1px dotted #C0C0C0\"><span class=\"10px\"><br><b>citâts:</b></span><tr> <td><font color=\"999999\"><blockquote>", $teksts); $teksts = str_replace("[/cit]", "</blockquote></td></td></table></font>", $teksts); var pievienot pēc sirds patikas visus tagus ko vēlies un ko ne varbūt kāds var pielabot ja kas neprecīzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts