agressor Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 es arii tieshi jau 3 dienas meeginu savest kaartiibaa shaada veida forumu. ieliku protams te paliidziibas kliedzienu. nekaveejoties moderators to izdzeesa. nu kruta. blje es nekad neiemaaciishos neko ja es nevareeshu maaciities. paldies, idioti brilljaini alus streebeeji, netiirie smirdiigie anektdoshu varonji - koderi! citaats no www.php.lv: "Šī resursa mērķis ir apkopot PHP programētāju zināšanas un sniegtu iespēju gan iesācējiem, gan arīdzan profesionāļiem gūt atbildes uz sevi interesējošiem jautājumiem vienuviet." Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 tu ieliki tekstu ne tajā tēmā Link to comment Share on other sites More sharing options...
agressor Posted February 18, 2003 Author Report Share Posted February 18, 2003 shitam forumam ir feature MOVE. kur tad man bija jaaliek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Un tas nebija par PHP, ja godīgi. Offtopic'ā bija jāliek. Vot patrāpījās man tuvāk poga delete. Sorr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agressor Posted February 18, 2003 Author Report Share Posted February 18, 2003 tava bardziiba ir reizeem debiili uzspeeleeta kaitinosha un uz slepkaviibaam rosinosha tad paarmuuvo to fakino jautaajumu uz turieni kur vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Jautājums ir izdzēsts. Ieraksti par jaunu pats iekš offtopic foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agressor Posted February 18, 2003 Author Report Share Posted February 18, 2003 kad radiisies tad jautaashu, bet uz shitiem sniobiem neceru ka kaads atsauksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest noisex Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 viss bulshits un jautajumi ne pa teemu: OFFTOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins Posted February 21, 2003 Report Share Posted February 21, 2003 :wacko: Man jau patiik foruma lietosanas nosaciijumi - bljaaviens, besii aaraa sitie tulkotie noteikumi, un vispaar, rodas iespaids, ka php programmeetaajs ir taads diivains radiijums, kurs pa daljai veic google funkcijas, un vinjam visu laiku uzmaacaas mazie php radiijumi, kuri veel nav sasniegusi guru statusu... Nevar vienreiz izveidot normaalu forumu, kur tauta relakseeti vareetu apspriesties par php teemu, bez visaadiem stulbiem noteikumiem? iAuto ir (vismaz bija) normaals forums - var normaali ar vechiem apspriesties par teemu, nebaidoties, vai jautaajums ir jau uzdots, vai nee, nemaz nerunaajot par kaut kaadiem citaadaakiem idiotiskiem nosaciijumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THP Posted February 21, 2003 Report Share Posted February 21, 2003 pirmais cross-linking realizējums - tu vari pamēģināt izmantot http://php.serveris.lv forumu - jautājumu jau tomēr enīvej derētu iemest atbilstošajā foruma sadaļā, taču nav nepieciešama ne reģistrēšanās, ne arī citas kewlās fīčas, kas šitajos superpuper advancētajos forumos ir bezjēgā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts