7924 Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 (edited) pirms uz mysql_query($sql) palaižu, uzliku echo $sql un man izvadīja: INSERT INTO mana_tabula VALUES (NULL, 0, 'š') un beigas piebilde par to pašu problēmu, kad SQLyog, kā jau augstāk minēju tieši šādu pašu pieprasīju izpildīja bez problēmām. pamainīju no GET uz POST, bez izmaiņām. pamēģināšu mysqli_real_escape_string() šito pielietot, skatīsimies, kas sanāks. neesmu pārliecināts vai pareizi izmantoju mysqli_real_escape_string(), bet izdarīju šādi: pirms ielikšanas $sql izdarīju šādi: $nododamais_mainigais = mysqli_real_escape_string($_REQUEST[nododamais_mainigais]); sql="INSERT INTO mana_tabula VALUES (NULL, 0, '$nododamais_mainigais'"; izvadam uz ekrāna echo $sql un parada: INSERT INTO mana_tabula VALUES (NULL, 0, 'š') un izmet probzu, ka nododamie dati ir par gariem tabulai, hmmmmm tatad, vai es nejēdzu pareizi šo funkciju pielietot, vai arī nekas nemainījās Edited October 1, 2007 by 7924 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 pirms uz mysql_query($sql) palaižu, uzliku echo $sqlun man izvadīja: INSERT INTO mana_tabula VALUES (NULL, 0, 'š') Apskaties Sourci ... (tas kas iisti ir uzgenerets) visticamaak ka tur nebuut nebuus š bet gan HTMLisks aizvietotaajs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 (edited) Opaa!!! izdevaas dubultposts.... Edit: hmm ja 2 reizes nospiezj pie posteshanas aiziet 2 atseviskji posti... hmm... Edited October 1, 2007 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
7924 Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 (edited) jā, sourcee š vietā parādās viens smuks klucis, tatad vaina nav datubaze... EDIT: mjā, nepagāja ne pāris dienas, kamēr dadomājos uzmest aci httpd.conf un tur protams bija AddDefaultCharset ISO-8859-1 nenokomentēts :( Paldies, visiem, kas palīdzēja, savādāk es vēl tagad nepamatoti čortotos uz mysql :) Edited October 1, 2007 by 7924 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts