Jump to content
php.lv forumi

Mekleju cilveku gabaldarbam (PHP + MySQL)


Joyride

Recommended Posts

Tieshi ta - nobeigt, pirms vins ir nobeidzis mani :) Man nav vairs briva laika, lai turpinatu, praktiski viss ir pabeigts, janoteste un paris sikas izmainjas javeic. Bet cilvekam, kurs uz so parakstisies, ir jabut kaut vai elementaram zinasanam par "papiriem" - rekini, pavadzimes, EKS utml.

Velama pieredze lidziga tipa projektos (e-komercija).

Link to comment
Share on other sites

Ir man pieredze vairākos e-veikalos. Un tagad pastāsti Tu man, ko tieši Tev vajag.

Precīzu darbu sarakstiņu (tipa speceni), parakstīsim papīrus - līgumdarbs, par konkrētu samaksu un termiņu. Pirms tam gribēšu redzēt tavu briesmīgo kodu, lai izdomātu savu ciparu. Un mani pilnīgi un galīgi neinteresē Tavu vārdu salikums - "darba vairs nav daudz".

 

Tev jāsūta man uz PM vai meilu, jo Tev vajag, lai es strādāju pie tevis, nevis otrādāk.

Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu, ko jūs visi vienmēr varat ņirgāties darba sludinājumu topikos... Brīžiem tiešām liekas, ka visiem būs tikai labāk, ja nevienam izņemot topika autoru būs tiesības veidot postus šajā sadaļā.

 

Ja ir personīgi kaut kas iesakāms vai izskaidrojams un jautājams topika autoram par konkrēto darba piedāvājamu, tad lūdzu - ekskistē taču tāda lieta kā Private Message, vai publicētā e-pasta adrese. Un ja nav ko teikt, vai nav vienkāršāk paklusēt un neko neteikt, nevis kārtējo reizi kaut ko "gudru" par darba piedāvājumu noriet?

 

Vai arī gaidāt, ka darba devējs ar jums darba interviju veiks ar foruma starpniecību?

Link to comment
Share on other sites

Toms varbūt tā paskarbāk uzrakstīja, bet doma ir pareiza - nevajag parakstīties uz tādiem "tur jau maz kas jādara", bet gan uz jādara tas un tas, un tas, un tas un beigās vēl šis, un tad vēl jāpārraksta tas kas sarakstīts, un pēkšņi tas "maz kas jādara" ir izaudzis par lielu ņemšanos mēnesi no vietas. Un ja vēl projects ir tāds, ka kādu jau gandrīz nobeidzis.

Link to comment
Share on other sites

Toms, a tu gribēji, lai cilvēks te publicē projekta specifikāciju kopā ar jau saveidotot kodu, un darba līguma paraugu arī vēl ?

 

PS. Kaut gan piekrītu - nedaudz specifiskāk par to, kas jādara, vajadzēja gan uzreiz pastāstīt.

Edited by andrisp
Link to comment
Share on other sites

Specifiskak - bija janobeidz un kartigi janoteste viens modulis - pasutijumi, kurs ir vairak par pusi pabeigts.

Iedomigajam Tomam - specenei nav laika, ir sakotnejais lapas plans. Kods ir kartigs, netiek izmantots nekads no freimworkiem, modulara struktura, dizains atdalits no koda utt. Un mani pilnigi un galigi neinterese Toma uzbraucosie komentari php.lv foruma. Tapec jau ari sedi foruma un mekle darbu vel sobaltdien...

Bet, ne par temu, paldies par atsaucibu, izpilditajs atrasts!

Link to comment
Share on other sites

Ja stingri norādu uz to, ka nekorekts sludinājums, tad uzreiz esmu iedomīgs? Kā izskatītos kaut kāds online darbu piedāvājumu saraksts (lapa), ja sludinājumi būtu pēc tava stila??

Ja pirmais posts būtu kā šis, tad man nebūtu pretenziju.

Kas teica, ka es meklēju darbu? Gribi teikt, ka andrisp, v3rb0, ... joprojām sēž forumā un meklē darbu?

Edited by Toms
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...