Jump to content
php.lv forumi

Interneta veikals


ricshs

Recommended Posts

Kaads Tev ir budzhets? Ja budzheta nav, tad izmanto osCommerce. Chekoutam var izmantot Google Checkout. Tas ir par briivu, jaamaksaa tikai procenti no paardotaa apjoma. Negatiivaa puse ir taada, ka osComm klibo droshiiba, taapeec diezgan dauc ir jaakodee pasham.

 

Mans personiskais miilulis ir Actinic - es uz to jau esmu vairaakus shopus uztaisiijis. Actinic ir softs, ko var ieinstaleet savaa kompii. Veel vajag tikai domeenu un vietu uz servaka. Saakumaa tas viss var shkist sarezhgiiti, bet ja Tev ir zinaashanas ieksh CSS, HTML (nedaudz PERL par sliktu nenaaktu) un ja saproti, kaa ir iekaartots web-serveris, rezultaati ir super! Softs maksaa aptuveni 400 LVL.

 

Protams, lai vareetu lietot vienu vai otru no augstaakmineetiem, nepiecieshams, lai hosts ljautu izmantot SSL. Kaut vai shaareetu.

Pasham programmeet shopu neiesaku - ieseediisies...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Bottleneck sāksies, ja nebūs kārtīgas specenes par to, kam ir un kam nav jābūt.

 

Kā arī jabūt skaidri definēt kā un kurš veiks datu importu/ievadi. Lai nav pēc tam tā, ka veikals gatavs, bet ko pārdod nav.

 

Citādā gadijumā inet veikali, manupraat, ir un paliek parasta PHP sistēma.

Link to comment
Share on other sites

netikai... AJAX arī biežāk izmanto.. lai lietotājam ātrāk infa rādītos, nestaigāt pa N-tajām lapām...

Jābūt specenei... universālas sistēmas ir un internetā dabūjamas (gan free, gan pa maksu). Tas vienīgi dizainu jāpieslīpē.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...