Qued Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Sveicināti, man šodien advancētāks jautājums. :) Situācija tāda: ir nepieciešams izvietot blakus divus teksta blokus tā, lai katram kreisajā pusē būtu brīvi 30 px. CSSā rakstu tā: .newsblock { float: left; width: 240px; margin-left: 30px; margin-top: 30px; color: white; text-align: justify; } htmlā šitā: <div class="newsblock">ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas</div> <div class="newsblock">ziņas2 ziņas2 ziņas2 ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas ziņas</div> Iekš Operas un Firefox viss ir kā vajag, bet IE pirms pirmā bloka uztaisa marginu nevis 30 px, bet 60! Pirms otrā bloka ir 30px, kā vajag. Kādēļ tā un kā to novērst? Jau iepriekš pateicos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рпр Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 negribu tevi apbeedinaat, bet izksataas, ka taa ir IE vaina, man uz firebirda arii raadaas smuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jb4 Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Tā ir IE "fīča", ar kuru nav grūti sadzīvot. Jāraksta priekš kastes jauna kaste. Skatīt kodu teitan: http://paste.php.lv/757/nonum Link to comment Share on other sites More sharing options...
jb4 Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Te es reiz jau par šo lietu rakstīju: http://php.lv/f/index.php?showtopic=508&view=findpost&p=2703 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qued Posted February 18, 2004 Author Report Share Posted February 18, 2004 Sirsnīgi pateicos - ar div iekš div aizgāja tā lieta. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
!ob Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Vai arii pieliekot display: inline .newsblock { float: left; display: inline; width: 240px; margin-left: 30px; margin-top: 30px; color: white; text-align: justify; } The IE Doubled Float-Margin Bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts