_Yu-Gi-Oh__ Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Nevarētu kāds sataisīt kodu, lai nosūtot to, viss ierakstītas tiek piemēram saglabāts failā pieteikums.txt kods <form action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'" method="post"> <input type="hidden" name="action" value="addentery" /> <p> Vārds, Uzvārds<font color="#FF0000">*</font>:<br /> <input type="text" name="vardsuzvards" maxlenght="25" /><br /> Dzimšanas datums<font color="#FF0000">*</font>:<br /> <input type="text" name="dzimsanasdatums" maxlenght="30" /><br /> Dzīvesvieta<font color="#FF0000">*</font>:<br /> <input type="text" name="dzivesvieta" maxlenght="30" /><br /> Tavs mērķis iekšs CS<font color="#FF0000">*</font>:<br /> <input type="text" name="merkis" maxlenght="80" /><br /> Apraksts par sevi<font color="#FF0000">*</font>:<br /> <input type="text" name="place" maxlenght="30" /><br /><br /> <input type="submit" class="apraksts" value="Sūtīt" /> </p> </form> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 fopen, fwrite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted July 24, 2007 Author Report Share Posted July 24, 2007 esmu iesācējs. tavi vārdi neko man neizsaka... :( vajadzētu gatavu kodiņu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 _Yu-Gi-Oh__ --> uz gatavu kodu vari necereet .... Jo seit ir daudzi kas ar to pelna sev dieniskjo maiziiti . taatad par briivu neko nedariis.... Ja nemaki maksa.... padoma pats: ja tu aizietu uz maizes ceptuvi un pateiktu : iedodiet man maiziiti (bez $$) --> tevi pasutiitu 3 majas taalak Bet ja aizietu un paprasiitu --> vai nevarat izsstastiit kaa maiziiti cepj --> visticamak laipni pastastiitu .... --- tapat ir seit , macies , un jauta kas KONKRETI tev nav saprotams, tad arii palidziiba buus.... ------- 1. Sakumaa iemacies HTML a atrast nepiecieshamo dalju nevis postet Visu formu ..... 2. vai esi 100% parliecinats ka velies lai tos datus saglabaa tas pats fails kur atrodas HTML ? (nejau tajaa pashaa, bet tas pats) 3. sac ar to ka pamekle seit pat forumaa --> par datu nodoshanu no formas & saglabashanu text failaa ir Ljoti daudz runaats , kaa arii ir daudzi piemeri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 un ja tev vēl pati forma strādātu tad es būtu ļoti pārsteigts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 marcis -> un kapec lai ta forma nestradaatu? parasta Htmliska forma (visticamaak ka izplukta araa no PHP fragmenta echo ' ...... '; tad jau viss ir pareizi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 un ja tev vēl pati forma strādātu tad es būtu ļoti pārsteigts.. Kapec tu doma ka forma nestrada???man strada!pirms kko saki apskaties vai tiešam tā ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 (edited) Atvainojos, man acis gļuko ar tām pēdiņām, līdzko iekopēju editorā visu var smuki redzēt Edited July 25, 2007 by marcis Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted July 25, 2007 Author Report Share Posted July 25, 2007 :D nu okey. Tad jautājums ir tāds - Kā varētu izdarīt lai ierakstītais teksts lauciņā tiktu saglabāts citā failā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 __Yu-Gi-Oh__, apskaties foruma saturu - tur ir pateikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 <?php if(isset($_POST['action'])){ # Visaadi filtri $fp=fopen('fails.txt','a'); fwrite($fp, $_POST['vardsuzvards'].','. $_POST['dzimsanasdatums'].','. $_POST['dzivesvieta'].','. $_POST['merkis'].','. $_POST['place']. "\n"); fclose($fp); } ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts