motion Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 mana lapa ir baazeeta uz webspell, dzinja , tachu sakaraa ar lietotaju pieaugum, mani saakushas neapmierinaat iebuuveetaa foruma iespeejas , tapeec gribu paariet uz jauno phpbb. problema ir taada , ka negribu apgrutinat jaunos lietotajus ar nepiecieshamibu 2x redjistreeties. viens risinajums ir izjaukt , redjistracijas lapu , un izdariit izmainjas lai taa veiktu ierakstu abaas tabulaas , bet ja ar webspella regjistraacijas kodu viss ir vienkaarshi , tad phpbb man ir gruuti sagremojams , ir veel kaada iespeeja ka risinaat sho probleemu? ir kaadas iespeejas sinhronizeeet tabulas , vai kas tamliidziigs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Raksti skriptu select name, email from users1 while(){ insert into users2 values(name, email) } Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 ēēm... vabūt apvieno datus vienā tabulā un turpmāk izmanto tikai vienu tabulu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motion Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 (edited) krsitabs tas man nepaliidzees , man taj lietaj jaabuut dinamiskai , esoshos ta es viegli apvienoshu , bet turpmaak lietotajiem taapat buus jaaredjistreejaas divaas sisteemaas Edited July 16, 2007 by motion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Pie ievietošanas vienā, ieliec arī otrā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motion Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 nu taada bija mana doma, bet vai tu vispaar iedzilinaajies manis teiktaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 A tu pats iedziļinājies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motion Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 jaa iedzilinajus , kaa tur offtopiks , un meginajumi paliizdeet neizprotot jautaajumu? ad phpbb man ir gruuti sagremojams , ir veel kaada iespeeja ka risinaat sho probleemu? ir kaadas iespeejas sinhronizeeet tabulas , vai kas tamliidziigs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Jā, ir, tev jau teica: "Pie ievietošanas vienā, ieliec arī otrā..." Vai tev vajag arī priekšā visu uzrakstīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motion Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 kaa redzi es pats piedaavaju shaadu iespeeju manaa pirmaajaa postaa , piedod ja es to ne taa noformuleeju , bet gribeeju uzzinaat, vai ir arii citas iespeejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 nafig vienkārši nepārnest no vecās tabulas uz jauno un lietot to?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motion Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 probleema taada ka es lietoju cms , un taadaa gadiijumaa jaapaarraksta chupa koda jeb vienaa jeb otraa pusee, veel probleema ir taada ka tabulas nau pilniigi identiskas Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 nu bet var tak uztaisīt failiņu ar funkciju kas paņem datus no vienas tabulas un sabāž otrā tabulā pa norādītajiem laukiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
motion Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 nu un es to funkciju laidiishu ik pec 30 sec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 palaidīsi vienreiz un tad, kad reģistrējas met info jaunajā bāzē/tabulā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts