Jump to content
php.lv forumi

PHP skripts rada parslodzi serverim...?


Joyride

Recommended Posts

Saits stav uz serveris.lv hostinga. Ir skripts, kas ielasa no GNT xml informaciju par produktiem, kuru skaits ir gandriz 19,000. Paslaik skripts ir realizets sadi: palaizot skriptu, tiek nolasitas precu grupas un razotaji, saglabajam datubaze. Tad izpildam sql vaicajumu, kurs atgriez pirmas precu grupas ID (piem., 1). Tad notiek redirects uz to pasu skriptu (xml.php?grupa=1), nolasam precu grupas ID (1), sledzamies atkal pie gnt un dabujam produktu ids, kuri ietilpst saja grupa. Tad, pa vienam produkta id pieprasam visu produkta info.

Viss strada ok, bet tad pec random laika skripts nomirst: tiek atgriezts 500 internal server error vai firefox zinjo, ka "This page is not redirecting properly". Ko varetu darit lietas laba?

Link to comment
Share on other sites

Risinājums ir nelaist skriptu no browsera. Ja tur pieejams ssh, tad laid no komandrindas, ja nē.. nu nāksies piedomāt kā sadalīt skripta darbu vairākās daļās un tad laist tās pa vienai, nevis visu uzreiz.

Link to comment
Share on other sites

Kāda ir rīcības shēma timeoutu gadījumos?

 

EDIT: Pareizi bubu saka. Kad es taisīju šito sviestu, skripts bija schedulējams no admina sadaļas veikalam. Tipo nekas nebruka. Vienīgi māāāaziņam procentam preču info neatbilda pašu GNT web katalogam ;)

Edited by larvae
Link to comment
Share on other sites

ja nē.. nu nāksies piedomāt kā sadalīt skripta darbu vairākās daļās un tad laist tās pa vienai, nevis visu uzreiz

 

bubu, skripts ir viens, bet viena reize vins veic vienu darbibu, tad redirekts pasam uz sevi un veic nakamo darbibu ... vai ari es ne ta sapratu?

 

Timeouts nav problema, sakuma izsaucu set_time_limit(0) un ignore_user_abort()

 

serveris.lv sakara - varbut kads var pastastit sikak, vai var un ka var palaist skriptu no komandrindas? Jaludz viniem SSH pieeja?

Link to comment
Share on other sites

Varbūt netaisi, lai viņš redirektē, bet visu dari vienas skripta izpildes ietvaros ? Tāpat tev tas skripts būs jāpārtaisa, ja vēlēsies to laist no konsoles. PHP CLI nesapratīs, ja tu viņam sūtīsi headerus. AFAIK.

Link to comment
Share on other sites

Tas scripts iespejams ir lens bet tas tapec ka ir javeic xml vaicajums katrai precei uz gnt. Bet servera resursus vins TIK daudz nemaz nepatere. lai ievietotu apmeram 4000 precu ar visiem aprakstiem datu baze man paiet apmeram no 1/2 lidz 1 stundai.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...