jinchuuriki Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 gribas taisīt spēli browser-based ( apeha.ru , ladswar.com , combats.ru <- tips kurā jāizvēlas uzbrukuma , defensa rīcība ) ir daudzas ļoti vienādas , un vai kāds nezin , ir kādi šo geim-tipu engine , t.i. , viss gatavs tikai nokonfigurēju pa savam bet tas nav galvenais kādam ir grāmatas par php-geimu taisīšanu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 tie tak flaši ir, ne !? kāds te sakars ar PHP. Turklāt tie visi geimi ir komerciālie un neviens tev nedos sources. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinchuuriki Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 tie fleshi nav , man bija viens sūdīgs opensource , tur viss kods ir ieksh php rakstīts , tu vsp esi kaut vai apeha.ru vai kombats vai ladswar.com spēlējis ? manuprāt tur flesha tikpat daudz cik manās zeķēs koncentrēta nitroglicerīna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) Delfins --> nee tie nav flash ;) tiriais PHP + Mysql + JavaScript + Ljoti fragmentaali flash... (nu par DB enginiem var diskuteet...) jinchuuriki -->Surces daljai var dabuut Inetaa... -> openSource... tikai ... hm.. diezvai tai putrai normaali izurbsies cauri , preciizaak 20% no koda ir aizpakotas (noskriptotas) ... + tiira Engina nav, katrai ir ,vairaak vai mazaak, ir savs... edit: man viens pazinja plijaas virsuu ka arii gribot (laikam jauna Slimiibaa, vai Vecas slimiibas uzliesmojums ;) ) taa kaa mazliet sho visu iepeetiju.... --> sapratu ka tik DAUDZ LAIKA neziedoshu... Edited June 29, 2007 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinchuuriki Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 Grey_Wolf tev nav kautkur aigulējusies uz cietņa kāds links/pamācība/whatever un šāda tipa spēļu kodēšanu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 A kas tieši nav skaidrs. Neko daudz jau neatšķiras no parastas interaktīvas web-lapas. Lietotājs klikšķina peli, Javascrips apstrādā lietotāja radītos eventus un ar XHR sūta skriptam datus, skripts atpakaļ sūta citu informāciju, piemēram, no DB. Diezgan vienkāršs princips. Link to comment Share on other sites More sharing options...
king999 Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 php + javascript(ajax) + mysql Tas ir tas, ko tev vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinchuuriki Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 thx , kāds var man kautko iedot par ajax , tas man ir visvārgākais no šiem trim php un mysql arī sen neesu strādājis ( gadus 2 ) , vajag atkārtot , par to grāmatas jau dabūju , bet javascript(ajax) , ar to esmu caurumā :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 neapvainojies, bet man liekas, ka tev ir par iisu zinaashanas.. kaa jau bubu teica, shaadas speelju sisteemas nearko neatshkjiras no parastaam interaktiivaam lapaam.. vispirms apguusti kaa vispaar tiek veidotas dinamiskas web sisteemas un tad tu sapratiisi, ka nav taadu pamaaciibu kaa veidot "php speeles".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 http://www.amazon.com/PHP-Game-Programming...e/dp/159200153X un komentāri par to, ka tajā nav nekas cits, kā php/mysql pamati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinchuuriki Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 es neapvainojos par tavu kommentu andrisp , jo tā tas arī ir , jo es pie webu taisīšanas roku klāt neesu licis minimāli 2.5 gadus , tagad dabūju grāmatas , sākšu pētīt pa jaunam , jo es knapi atceros kā tas viss realitātē izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 jinchuuriki --> lai buutu intresanta speele ir vajadziigs LABS secenaarijs kas ir viena no saredzgjiitaakajaam daljaam... + izdomaat Pashu speeles ALGORITMU --> delj slikta scenaarija un slikta SPELES ALGORITMA neviens vien miljonus veerts projekts ir aizgajis ..."^#$^&" .... taa kaa saac vien ar scenariju + Algoritmu ... Kad tas buus viss preciizi uzlikts uz 'Papiira' tad samekleet vel kaadu cilvecinu kas to visu noprogrammees Nebuus nekaadu probleemu.... --> tiiraa programmeshana tad jau buus tikai kaadi 20% no darba.... (Jo Labaa Algoritmaa principaa jau ir iekljauts Pseido kods...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinchuuriki Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 GreyWolf es pats esu apņēmies to darīt un pac arī visu ko vēl nezinu iemācīšos un apgūšu , jo man šajā lietā nav uz ko paļauties , un es gribu daudziem pierādīt ka es labāk taisu webu's par manu brāli ( tā tas arī ir , tikai visi vēršas pie viņa jo viņš ir vecāks ) scenārijs man ir uz lapas ar draugiem tas tika apslīpēts 2 nedēļu laikā anime faniem tas patiks kad beigšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 es gribu daudziem pierādīt ka es labāk taisu webu's par manu brāli ( tā tas arī ir , tikai visi vēršas pie viņa jo viņš ir vecāks ) laba motivācija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinchuuriki Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 kas slikts manai motivācijai ? vnk gribu pats visu no sākuma līdz galam sataisīt jo līdz šim ne uz ko tādu neesu apņēmies , un rezultāta agrāk vai nu netaisīju , vai nu ar ko citu , un kad gāja projektam klāt citi cilvēki tad sāka iet viss šķībi greizi nepareizi , jo starp tiem kuriem es uzticos nav īstenībā neviena kas mācētu kaut vai html , es jau par php un neko citu pat nesaku btw kā es mīlu mazos idiotus , jums tas jāzin man skype ir kontakti 30 - 40 kas pērk webus kas sataisīti caur http://www.ucoz.ru un http://www.freewebs.com par 2ls , tur no tiem mazajiem tāda peļņa iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts