udens Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Mani interesee vai tas ir iespeejams- man vajag piekljuut valodas failam kuraa ir sadefineeti texti. klasei vajag piekljuut shiem mainiigaiem. man interesee vai ieksh klases var incluudot failu taalai visas funktcijas to var izmantot Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Var, require('fails.php'); Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 ja tikai konstantes, tad var arī interfeisu izmantot. interface tulkojumi { const foo="bar"; } class dummy implements tulkojumi { function __construct() { echo self::foo; } } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 v3rb0, tulkotie teksti ir jāinkludo runtime, nevis jau pabeigtas klases taisa.. Netaisīs taču MySupaClassLV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ja lokalizācija ir salikta masīvā, tad var padot klasei kā mainīgo. Sliktākajā gadijumā izmanto global. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Delfins, taisniba, tulkojumiem šis nederēs. es tā konstantes pēdējā laikā iesāku siet pie klasēm, iepatikās, tāpēc ar iesaku darīt tā visur kur vajag un nevajag :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Ja negribas ņemties ar global mainīgajiem, tad var vienkārši uztaisīt atsevišķu klasi, kas atbild par tulkojumiem, piemēram, http://paste.php.lv/5741 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts