Jump to content
php.lv forumi

20GB Hostings


srt

Recommended Posts

Tiem, kam ir vajadzīgs lielāks hostings:

 

Diska vieta: 20GB (ja ņem līdz 5GB - 20% atlaide)

OS: Debian 3.1 (sarge) [nedēļas laikā sekos upgrade uz 4.0]

Admin: DirectAdmin

Mysql database: neierobežots

Bandwidth: 500GB/mēn (līdz 100GB/mēn - 20% atlaide)

E-pasti: neierobežots

Domēni: neierobežots

Cena: 15 LVL + PVN18% / mēn.

Setup: bezmaksas, ja maksā par 3 mēn. (citā gadījumā +20 Ls)

 

3.0 Celeron 533MHz FSB serveris (RAM: 512MB PC2100 DDR), SSH pieeja, CGI Access, SpamAssassin, SSL Access, Cron Jobs, DNS Control, 1xnedēļā rezerves kopija, Netscreen Firewall bloks, tehniskais atbalsts. Izdalītais kopējais servera ātrums 100Mbps.

Edited by srt
Link to comment
Share on other sites

3.0 Celeron 533MHz FSB serveris (RAM: 512MB PC2100 DDR),

IMPHO kompis taads maigi izsakoties shvaks....

Sitaadi par kaadiem 20-30 Ls perkami + saubos vai iet lielaaki diski par 120Gb .... (Biosa delj 32 bit bioss neviss 48 bit...)

Link to comment
Share on other sites

Serveris, protams, nav Latvijā. Tikai dēļ tā, ka Latvija ir kā bērna autiņos salīdzinot ar ASV. Pašam ir bijusi pieredze pie vairākiem hostinga provaideriem Latvijā - nemitīgi visādi breakdown, servera atslēgšanās naturāli, nu un arī errori dažnedažādākie dēļ vīrusiem, kas paņēmuši šos serverus vienkārši... Tieši šo iemeslu dēļ nolēmu pāriet uz ASV un jā, Bubu, visur ASV un citās normālās valstīs ir jāpērk bandwidth (ja tā nebūtu, internets šodien hakeru darbības dēļ būtu naturāli lēns), unlimited var būt tikai nosacīti (un tas arī maksā virs 500$ / mēnesī), jo tāpat jau maksimālo bandwith galu galā spēcīgi ierobežo servera līnijas izdalītais ātrums. Celeron procersoriem nav ne vaines, nu nav tur liela šķirba (līdzīgi kā šķirba starp banāniem un apelsīniem nav liela - abi galu galā ir augļi), uz viņa jau nespēlēs tur 2007. gada spēles ar mega grafikām, bet ir domāts vienkārši failu izvietošanai. Bet letiņu stilā ir bezjēdzīgi uztūnēt savu BMW (uzliekot baigo bamperi, neona gaismas utt) un tagad, viņiem šķiet ka tas ies ievērojami ātrāk

 

P.S. zināšanai, ka serveris sastāda aptuveni 5% no kopējās maksas par pakalpojumiem, galvenie maksājumi ir par elektrību, drošības sistēmu uzturēšanu, apkopi.

Edited by srt
Link to comment
Share on other sites

Sitaadi par kaadiem 20-30 Ls perkami + saubos vai iet lielaaki diski par 120Gb .... (Biosa delj 32 bit bioss neviss 48 bit...)

 

Linuxim sen jau kā ir uzspļaut par biosa limitiem. Tas darbojas pa tiešo ar cietā diska kontrolieri, nevis caur biosu. Mājās uz P1 datora lietoju Linux'i (kā lokālo failserveri/svn/utml), kuram ir piesprausts pārītis 500 GiB cietio disku. BIOSā, protams, tie uzrādās kā kautkādi 120GiB.

 

Bubu, visur ASV un citās normālās valstīs ir jāpērk bandwidth

Es zinu, kā ir ASV un citur ārzemēs, bet vai te - šeit pat - ir ASV vai citas ārzemes?

Runājot par tavu augļu salīdzinājumu - es jau nebiju domājis nekādas videokertes (grafika spēlēm) vai neona gaismas. Celeron procesori visvairāk iesūkā tikai tāpēc, ka tiem ir dikti mazs L2 kešapjoms, kas imho ir ļoti vajadzīgs.

Link to comment
Share on other sites

Tā kaste ir vnk drausmas...

 

Celeron procersoriem nav ne vaines, nu nav tur liela šķirba (līdzīgi kā šķirba starp banāniem un apelsīniem nav liela - abi galu galā ir augļi), uz viņa jau nespēlēs tur 2007. gada spēles ar mega grafikām, bet ir domāts vienkārši failu izvietošanai.

 

Pilnīgi aplams viedoklis!!! Celeronam ir apgriezts kešs .. līdz ar to tas N-kārtas lēnāks... Wordā tu to nemani, bet ja kāds sāks mocīt GD bibliotēku vai RAW konvertāciju, tad viņš vnk nosprāgs. Response būs nekāds, un nerunāsim pat par daudz- kodolības plusiem, kas webā ir kā ēst vajag!... man galda dators amd64 konvertē raw failus 10x ātrāk nekā līdzīga kaste.

 

Weba kastei ir jābūt vismaz 2-kodolu sistēmai ar dualchan atmiņu.

Šitā kaste der tikai korporatīvam webam līdz 10 darbiniekiem. (bet korporatīvu webu uztur iekš sava tīkla).

 

Cena neadekvāta. (Bet ja tas ir domāts tikai vienam lietotājam/weba, tad so-so...)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Īstenībā ja kādam ir liela apņemība un gribasspēks, neliels sākuma kapitāls, tad var vienkārši izveidot kādu dīlera firmu, kas īrē serveri no ārzemēm, piem kādi 300$, bet šeit Latvijā pārdod hosta vietu par ļoti zemām cenām. Triks ir tāds, jo zemāka cena labai mantai, jo vairāk useru tev būs. Protams sākumā būs nelieli zaudējumi, bet ar laiku tos 300$ atpelnīsi un pelnīsi lielisku naudu. Noalgo kādus 2 - 3 darbiniekus, un volā tavs kantoris var strādāt. Izveido biroja telpas kādā dzīvoklī vai privātmāja un gatavs. Tavs bizness.

 

Ja nebūtu te tāda ķēpa ar tiem likumiem un papīriem, tad sen jau būtu izveidojis.

 

Man viens jautājums. Piem Man būtu ārzemēs serveris, izveidoju lapu, kurā piedāvāju hostingu, bet ja es to uztaisu nedaudz savādāku. Piem izīrēšanu. Nodokļi būtu jāmaksā or nē, jo piem tas jau ir tas pats, kas izīrēt kādu dzīvokli, telpu utt... Par to jau neviens nodokli valstij nemaksā. Viss paliek uz rokas. Vai arī otrs variants. Uztaisīt to visu lietu kā ziedojumu, piem kas noziedo firmai, dabon hostu. Arī itkā ziedojumi nav apliekami ar nodokļiem.

 

Kā tur īsti ir, es nezinu. Varbūt kāds var nedaudz paskaidrot un pastāstīt.

Link to comment
Share on other sites

Piem izīrēšanu. Nodokļi būtu jāmaksā or nē, jo piem tas jau ir tas pats, kas izīrēt kādu dzīvokli, telpu utt... Par to jau neviens nodokli valstij nemaksā. Viss paliek uz rokas. Vai arī otrs variants. Uztaisīt to visu lietu kā ziedojumu, piem kas noziedo firmai, dabon hostu. Arī itkā ziedojumi nav apliekami ar nodokļiem.

Tu smagi kluudies ... arii ja iziiree dziivokli tad peec likuma tev jaregistreejas VID ....

tapat arii ir ar ziedojumiem.... ja ziedojumus vaac firma tad arii buus jamaksaa nodoklji....

Link to comment
Share on other sites

Skaidrs. Tnx par atbildi. Laikam tad labāk tikai kādiem privātajiem dot iespēju hostēties. Vēlāk privāto useru loks augs, ja protams attiecīgi būs labs serviss.

Link to comment
Share on other sites

Tev nodokļu nomaksāšana sagādā neciešamas galvassāpes, zagli?

 

Te jājautā kurā galā ir tas "zaglis"?

 

Padomā:

1. No aldziņas (sūri grūti officiāli iegūtās) tev novelk sociālo / ienākumu un hvz ko vēl..

2. Uzņēmējam kas tev to aldziņu maksā atkal kaut kādus apgrozijuma sociālos u.c. nodoklīšus

3. Pērkot preci/pakalpojumu maksā kaut kādu mistisko PVN..

4. Tas uzņēmējs kas tev pakalpojumu dod atkal maksā apgrozijuma etc..

 

Man drusku galva iesāpās ..

 

Pašam ir bijusi pieredze pie vairākiem hostinga provaideriem Latvijā - nemitīgi visādi breakdown, servera atslēgšanās naturāli, nu un arī errori dažnedažādākie dēļ vīrusiem, kas paņēmuši šos serverus vienkārši...

Nu izmanto koloakāciju (proti novieto datucentrā savu kasti) un par visu atbildēsi tu pats..

 

Elektrības un tīkla padeves problēmas nav ne retāk ne biežāk kā ASV...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...