GedroX Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Sveiki! Vakar projektā radās Apache crash. Šodien no tā smuki ieguvu 3 failus (viens no tiem tukšs), kuri mistiskā veidā sit nost Apache. Varbūt statistikas labad vai vienkārši intereses pēc varētu palaist uz saviem web serveriem. Varbūt kādam tomēr iet? Instrukcijas -- atarhivē arhīvu [568b] , caur web serveri palaiž test_case.php. Normālā gadījumā uz ekrāna būtu jāparādās "I am done". Savādāk Apachim crash. Paspēju ietestēt uz 4 datoriem aprīkotiem ar PHP5 (5.2.1, 5.2.3..) un Apache 2. Gan Win, gan *nix. Visos crash. Uz PHP4 strādā normāli. P.S. Es zinu, ka blah.php failā ir STRICT NOTICE. Tas no PEAR nākdams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Man arī nokarās. PHP5.2.1/Win/Apache2 kautkāds. Moka reportē kā bugu. Vai nu tev apstiprinās, ka tas ir bugs un varbūt ieteiks workaroundu, vai arī pateiks, ka tu neko nesaproti un, ka tas nav bugs un arī pateiks workaroundu. Rezultāts viens. :) PS. Tev taču tur nav PEAR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 (edited) Man arī nokarās. PHP5.2.1/Win/Apache2 kautkāds. Moka reportē kā bugu. Vai nu tev apstiprinās, ka tas ir bugs un varbūt ieteiks workaroundu, vai arī pateiks, ka tu neko nesaproti un, ka tas nav bugs un arī pateiks workaroundu. Rezultāts viens. :) PS. Tev taču tur nav PEAR. Jau submitoju (PHP Bugs #41608 - tie, kas piedzīvoja bugu, var nobalsot, lai ātrāk tiktu apstrādāts). Tas STRICT NOTICE "&new" dēļ ir aizņemts no PEAR. Bez tā, protams, viss strādā. P.S. Varbūt es varu kandidēt par mazāko skriptu, kas nosit Apache? :LOL: P.S.S. Izlabots CVS-ā. Edited June 6, 2007 by GedroX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuall Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 P.S. Varbūt es varu kandidēt par mazāko skriptu, kas nosit Apache? :LOL: (; <? function a() { a(); } a(); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 <? function a() { a(); } a(); ?> neder, man nenosita, dabūju - Fatal error: Maximum function nesting level of '100' reached, aborting! un tālāk garš stack trace :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Man gan nokrašoja. Vispār neesmu dzirdējis, ka PHP ierobežotu nestēšanas līmeņu skaitu. Vai tas ir kaut kā speciāli jākonfo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 laikam http://xdebug.org to ierobežojumu piekabina klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Teorētiski jebkurai rekursīvai funkcijai bez gala nosacījuma būtu jāciklojas tik ilgi, kamēr beidzas datora atmiņa (stekam). Un tas jebkurai valodai. Praktiski dažās valodās tomēr var daža veida rekursijas (tādas kā šajā piemērā) optimizēti nokompilēt uz iteratīvu ciklošanos. Tad gan process vienkārši "nokārsies" mūžīgā ciklā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.brown Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) Godīgi, nesapratu problēmu. Viss darbojas, un uz aci ar neredz neko, kas varētu neiet. P.S. php 5.2.0, apache 2.0.52, win Edited June 7, 2007 by john.brown Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 Godīgi, nesapratu problēmu. Viss darbojas, un uz aci ar neredz neko, kas varētu neiet.P.S. php 5.2.0, apache 2.0.52, win Tu pirmais no desmitiem, kam iet. Apsveicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveks Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Man ar nostrādāja pareizi, apache nekrašojās. OS: Linux PHP: 5.2.1 Apache: 2.0.58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) cilvēks, krašojās jau laikam tikai uz Win. Aa nee, tomeer uz Lin arii. Edited June 7, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 apache 2.2.4/php 5.2.2/fedora7 viss ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 Interesanti būtu redzēt izmaiņas PHP source-ā, kas izlaboja kļūdu. Viņējais CVS laikam jāizmanto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.brown Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 GedroX, tu domā, mēs visi esam ar steigu svaigi php uzlikuši? Vai tev tas koda gabals ir tik vecs? Es kādu pusgadu vismaz neesmu php aizticis... Tā ka ar šo surcēm diez vai te būs kas līdzēts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts