Jump to content
php.lv forumi

Web hostings


Robis

Recommended Posts

  • Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Varu piedāvāt mūsu pakalpojumus. Nesen līdz 10x palielinājām diska vietu (200Mb - 2,95Ls, 500Mb - 4,95Ls) bet servisa līmenis un profesionalitāte nemainās. http://www.garmtech.lv

 

Negribu izlikties nepieklajigs, bet man liekas ka manejais profesionalais pienākums izteikties par Hostnet. Intenetā ir daudz negativu atsauksmju par tiem (piemeram uz antireklama.lv), bet tie tikai nesen atvērās. Tadel nerekomendeju izmantot tieši to.

Link to comment
Share on other sites

Garmtech.lv - un ja nu es atradīšu kaut vienu negatīvu atsauksmi par jūsu hostingu jebkur netā? Vai varat apgalvot, ka tādu nebūs?

 

Loģiski, ka būs. Man piemēram, vairāk kā 2 gadu laikā, kamēr dzīvojos pa serveris.lv hostingu nebija neviena starpgadījuma un problēmu. Biju viens no viņu pašiem pirmajiem klientiem un par viņiem varu teikt tikai to labāko, cik sapratu no tevis, tad tev laikam ar viņiem neveicās. Katram ir sava pieredze.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

smieklīgi :) Robi un kas tev ir pret blog nosaukumā ? ne jau tas blog nosaka hostinga kvalitāti, bet gan pakalpjums kā tāds, kā cilveks pieiet pasākumam, jā, es esmu tas kura hostings ir blog ! tas kur atrodas informatīvā lapa nenosaka kāds ir hostings :) un zini tādu klientu kā tu es negribētu :) un reāli nevienam nenovēlu :) ... iesaku aiziet pakārties :)

Link to comment
Share on other sites

Atvainojos par offtopic, bet Atoma pēdējais teikums spārda :D

iesaku aiziet pakārties

Varu teikt tikai vienu par http://tups.lv/blog/hosting/ . Tēta lapa hostējas pie viņiem http://uscars.lv/ bet Tētis itkā teica, ka viņi paši ir hosteri, so, maybe, ka tas ir arī viņu http://uscars.lv/ uzņēmums, jo lapa hostējoties pie viena kluba biedra. Nu hostings ir labs, nekad nekas nav pakāries un protams, ka viņi var konfigurēt visu kā grib un cik grib.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...