Braiens Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 dalīt, reizināt, pieskaitīt, atņemt - stūlbi prasīt bet es gribētu to zināt ka isti tas notiek ar php... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 dalīt, reizināt, pieskaitīt, atņemt - stūlbi prasīt bet es gribētu to zināt ka isti tas notiek ar php... Kurā klasē tu mācies? http://lv.php.net/manual/en/language.opera....arithmetic.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 cik tev matenee bija?? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Tie ir php operatori: http://www.php.net/manual/en/language.oper....arithmetic.php Ja vajag kaadas citas darbiibas, skat php manual "operators" sadalju: http://www.php.net/manual/en/language.operators.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 vienkaarshi - saskaitiit - $c = ($a + $b); atnjemt - $c = ($a - $b); daliit - $c = ($a / $b); reizinaat - $c = ($a * $b); kvadraatsakne - $c = sqrt($a); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 mans padoms tālākam ceļam, ja gadījienā summējamais variāblis varētu būt negatīvs, to labāk ietvert iekš iekaviņām: $a=$b+$c; ja $c=-1; $a=$b+-1; ? kaut kā savādi $a=$b+($c); $a=$b+(-1); kaut kā patīkamāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 mans padoms tālākam ceļam, ja gadījienā summējamais variāblis varētu būt negatīvs, to labāk ietvert iekš iekaviņām:$a=$b+$c; ja $c=-1; $a=$b+-1; ? kaut kā savādi $a=$b+($c); $a=$b+(-1); kaut kā patīkamāk A prieksh kam iekavas? iekavas vajadziigas tikai lai kaadu no darbibaam izpildiitu ar lielaaku prioritaati.. Tu tach pashu matemaatisko izteiksmi uz ekraana nevadiisi so ir pofig vai ir 1+-2 vai 1+(-2) manupraat.. Papildus var piemineet ka eksistee arii $c++; // palielina $c par 1 $c--; // pamazina $c par 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
рпр Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 papildus papildus piemineetajam var arii piemineet --$c // samazina ++$c // pieskaita --$c un $c-- atshkjiriiba ir taa, ka --$c tie kizpildiits pirms tekoshaas darbiibas, bet $c-- peec. peimeeram: $c = 0; $masiivs[$c++] = 'lops'; // $masiivs[0] == 'lops' un $c == 1 $c = 0; $masiivs[++$c] = 'lops'; // $masiivs[1] == 'lops' un $c == 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 A prieksh kam iekavas?iekavas vajadziigas tikai lai kaadu no darbibaam izpildiitu ar lielaaku prioritaati.. Tu tach pashu matemaatisko izteiksmi uz ekraana nevadiisi so ir pofig vai ir 1+-2 vai 1+(-2) manupraat. Nu nez, man kaut kā šķēbīgi reiz sanācis, kad php ģenrēja pieprasījumus un netika pareizi saglabāti dati, no tā laika mazliet piesardzīgāk. Vai arī tas bija Javā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts