Jump to content
php.lv forumi

Vajadzīgs programmētājs :)


Virtuall

Recommended Posts

parāk daudz lieku abstrakciju. priekš kam to except::raise(), ja var cilvēcīgi mest savu exceptionu visur kur vajag? ir briesmīgais config loaderis, bet charsetu tāpat esat hardkodējuši. js daļa bez oop. frameworks bez [unit]testiem nav nekas labs. tagad pat formām vietām testus rakstu, palīdz sakārtotāku/pārdomātaku scriptu sarakstīt.

kā tas viss kopā strādā nezinu, tortoisesvn atdeva pusceļā galus par vienādām filenamēm (gan jau ka dēļ win neCasEjŪtīgUma) un neļāva visu novilkt.

Link to comment
Share on other sites

Except raise man arī patika - tiek pazaudēta visa exception jēga - redzēt, NO KURIENES exception tiek mests. Tā vietā stack trace viņi visu laiku kā exception source dabūs savu except klasi

Edited by black
Link to comment
Share on other sites

stack tracē redzēs no kurienes rise() izsaukts, bet exceptiona apstrādi logošanu, sūtīšanu uz mailu, usera mešanu ārā no sistēmas vai jebko citu var [un vajag] taisīt savas exception klases konstruktorā - tak viņi paši prasa saprast oop.

Link to comment
Share on other sites

Except vietā vēlāk būs ūberkruts debuggeris, tā ka tas ir tāds ka placeholderis. Pārejais trueЪ.

 

Savādi, bet rewad-web man atveras bez autentifikācijas.

 

Ar windoze ir tā ka viņš tur tāpat šobrīd nestrādās ;) pat ja tu viņu novilksi.

Link to comment
Share on other sites

Pag, bet kā tur palika ar to iepriekšējo programmētāju. Esmu ziņkārīgs. Ja firmai bieži vajag jaunus programmētājus, vai nu firma ir "strauji augoša" vai arī esošajiem programmētājiem tur kaut kas nepatīk. Kā piemēru varu minēt vivaxmedia.lv, kura jau 5. gadu pastāvīgi meklē PHP programmētājus. Uzminiet, kāpēc.

Link to comment
Share on other sites

Maybe :) bet tomēr debuggerim, kas zin, wtf vispar ir noticis un labi orientējas struktūrā (jo pats turpat arī ir) ir nelielas priekšrocības. Redzēsim. Ctrl+R uz 'throw new ...' nekad nav par vēlu izdarīt )

 

black, truth is, nevienu tā ari neatradām, padomājām un nolēmām ka paši tiksim galā. bet šobrīd var sanākt 4 paralēli projekti, neskaitot savējos, un tad jau divatā sanāk diezgan grūti.

Edited by Virtuall
Link to comment
Share on other sites

localhero --> atrast tad var , Gruti bet var.... Cilveki ir visaadi., bet nedomaaju ka buus paaraak labs... ;)

par Regipsi tev pilniiga taisniiba , it iipashi naak vasara ;)

P.S. man te paziistami mekleeja Paligstraadniekus Alga Sakot !!!! no 400LS uz rokas... Un zini NAV :(

Link to comment
Share on other sites

Nevajag aizmirst, ka 'no 300' runa ir par darbu mājās ;) nav nemaz tik slikti, manuprāt. Ne jau visiem gribās 8 stundas dienā sēdēt birojā. Kad viņš būs, tad gan būs jāsēž, bet tad ari samaksa būs citāda )

 

v3rb0, pats IDE būs ar REWAD uztaisīts un tai pašā dēmonā arī karāsies. Integrētāk pat nevar iedomāties. Breakpointi, watchi utt būs, kāpēc gan nē ) ar PHP only patiesībā baigi daudz var uztaisīt, ja aizmirst stulbo stereotipu, ka ar php vien guestbūku skriptiņus var taisīt un tikai tam viņš arī domāts.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...