Sasa Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) ja ieiesiet manā web'ā tad tur pie linkiem var novērot kaut ko jocīgu tādu tākā atstarpi starp burtiem, bet reāli tādas nav! ? if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){ //if(@!$_SESSION['aa']){ // //ierakstiishana failaa $vertiba = $_POST['url']; $vertiba_wrap = wordwrap($vertiba, 20, "\n", 1); $adrese = strip_tags($vertiba_wrap); //funkcijas kas izgriezh araa HTML tagus :) ! if (trim($vertiba)!= '' && trim($vertiba) != 'http://') { //vertiba nav tuksa rakstam faila $fails = 'url.txt'; $txt=$adrese."::"; $f=file($fails); $g=fopen($fails,'a'); fwrite($g,$txt); fclose($g); header("Location: index.php"); // paradreseejam headeri lai pie refreshoshanas links nepievienojas atkal un atkal bija main //$_SESSION['aa'] = 2; } //} // } šis kods ieraksta linku failā! bet šis izvada no faila visus linkus! <?PHP //izvadiishan no faila $fails="url.txt"; $fop=fopen($fails,"r"); $saturs=fread($fop,filesize($fails)+1); fclose($fop); $count=count($web); $web=explode("::",$saturs); foreach ($web as $item) { ?> <a href="<?echo $item;?>"><?PHP echo "$item <BR>";?></a> <?PHP } ?> Kur varētu būs problēma, nav smuki kad šādi izskatās links! :( ?? EDIT: pavisam aizmirsu iedot linku uz web'u http://sasa.po.gs Edited April 20, 2007 by Sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Apskaties taču pats, kas tev failā ir ierakstījies!! un paskaties arī HTML kodu, kas tavai lapai uzģenerēts. Domāju ar to pilnīgi pietiek, lai saprastu, kas ir par vainu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 (edited) man viņš failu nepareizi saraksta, sanāk tajās vietās kurās ir atstarpe, failā viņš ir panesis linka tupinājumu otrā rindiņā, bet tas viss ir dēļ tā wordwrap ! X|. Bet savādā es nevaru, citādi varēs izstiept man to tabulu! :( Edited April 20, 2007 by Sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Nu bet tu taču pats esi norādījis, ka lai wordwrap liek jaunā rindā ar \n !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 vienkārši vāks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 esmu gan, bet savādāk man ar to linku izstieps visu tabulu, kā man sataisīt tā, lai linki labi izskatītos un nevarētu tabulu izstiept? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Nu norādi ar space kaut vai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 kaut ko laikam nemāku pareizi salikt, jo man nekas nesanāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 $vertiba_wrap = wordwrap($vertiba, 20, " ", 1); ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 nē nakas nesanāk viņš pēc 20 simboliem ieliek atstarpi un pat nesapror ka tas ir links! Tur laikam vajag kaut kā sarežgītāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Nesaprotu īsti, kur ir problēma. Nu ja tev nevajag to atstarpi, tad neizmanto worwrap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 bet tad ja es neizmantošu wordwrap tad man to tabulu varēs izstiept nenormāli garu ievadot kaut kādu nepārtrauktu simbolu virkni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Tu saproti, ka tava loģika šobrīd ir aptuveni tāda?: es gribu sadalīt garu rindu daļās, lai tā neplēš manu tabulu. Bet darot to ar wordwrap rinda sadalās daļās. Ko lai dara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Sasa, varbūt tu gribi kautko šādu: <a href="http://ljoti_ljoti_ljoti_mega_gara_servera_adrese.lv">http://ljoti_ljoti...adrese.lv</a> ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 ja ar wordwrap nevar panākt to ko es vēlos, tad ir baigi žēl! :( bubu: kā var sataisīt līdzīgi tavam piemēram, lai garo linku pārveido tādā formātā, kur lai meklē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts