wingmanz Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 SIA "AmberNet" aicina darbā WEB lapu programmētāju (PHP) Prasības: iepriekšēja pieredze. Pienākumi: - jaunu mājas lapu izstrāde; - nepieciešamas zināšanas html, CSS, PHP, MySQL; Darba veids: līgumdarbi, iespēja strādāt mājās. Kā pieteikties? Pieteikumus ar sūtiet uz e-pastu aigars@ambernet.lv . Pieteikumā jānorāda: - saites uz saviem darbiem; - darba veids (līgumdarbs vai darbs birojā); Mājas lapas adrese: http://www.ambernet.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Kruta ja noblokjee visus sliktumus (UgunsMuris) tad majaslapa ir 1 !!! kraasaa bez nekaa ;) Laikam kruta firma ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Varbūt tieši ugunsmūris tev ir tik "kruts", ja jau flašu bloķē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 bubu --> njaa ... Nee standarta 'Symantec' un flashu vinsh parasti neblokjee.... soreiz bija bridinaajums par 'HAIG risk'... Un nemazaakaas noraades ka tas buus flash... tapeec arii neljaavu laist.... taa kaa kautkas jau lapaa neva taakaa vajag..... P.S. Parasti jau uztaisa arii alternatiivo variantu.... vai vismaz pazinjojumu ... "Blaa blaa blla Jums vajag Flash .... utt " Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Nezinu gan... man systematec neko nebļāva & viss bija štokos Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Menu, firmas logo un logo fons flashaa. Ljoti ergonomisks risinajums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 nu nav jau tik slikti.. flash ir ok, man patik (un parasti flashaa taisitas lapas man nepatik, jo ir gruti saprast kur tad nu jaaspiezh un kas tad nu notiks vai arii tik smaga animacija, ka sanak slaidshows) vienigi apaksaa "copy 2004-2006" gan dereja updeitot ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandinieks Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 mja templeits no monstertemplates - tas jau vien par kaut ko liecina Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Bah.. lūdzu runāt par tēmu, nevis par weblapas izskatu. Kāpēc ikkatreiz topik darba sadaļā visi sāk diskutēt galīgi ne par tēmu?! Turpmākais spams tiks dzēsts (gan šeit, gan arī turpmākajos topikos). Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Manuprat tas ir pat ljoti pa teemu. Vispar es ierosinu izveidot sadalju kur cilveks iztaisot lapu var iepostet adresi un parejie izsaka savas domas par to saitu. Es uzskatu ka tas butu loti vertigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 (edited) localhero, priekš tam ir offtopics. PS. Topika autors neprasīja, lai jūs vērtētu viņa saitu. PS2. menu un logo esamība vai neesamība flashā nav nekāda sakara ar ergonomiskumu ;). Edited April 16, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Nu saitu vertesana nav offtopiks tas ir topiks. Ja logo butu jpgā tad varetu ielikt backgrounda fona krasu iekš css un tas ir pat ljoti ergonomiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Nu labi topiks vai offtopiks, bet man ideja nepatīk, jo esmu 99% pārliecināts, ka tā būtu sadaļa, kur visi varētu izlikt žulti. Paskataties paši kā te darba sludinājumos notiek. Un vispār tagad mēs arī taisam nepiedodamu offtopiku :) PS. Es jau tev tikai piesējos par vārda "ergonomika" izmantošanu. :) Ergonomika ir kaut kas cits nekā semantisks un pieejams (accessible) webs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Nu ja es ieliktu vertesana saitu un kads sicis pateiktu ka tas saits ir suuds, tas diez ko mani neitekmeetu. Bet dzirdet konstruktivu un pamatotu kritiku no pieredzejusiem programmetajiem buutu nenovertejami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 turpinot beztēmu ar tādiem maziņiem burtiņiem.. localhero, nu be sāc likt tādus topicus. ja būs 100mitiem tādu topicu, tad ar izveidos jaunu sadaļu. a tā.. neviens jaunu sadaļu netaisīs tik tāpēc, ka kāds cits iedomājies, ka būtu kruti, ja tramvajam būtu propelers uz jumta. taisot katram pa jaunai sadaļai fixi 100mtiem tukšu sadaļu saradīsies un vispār pazudīs jēga no sadaļām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts