Jump to content
php.lv forumi

Labs FTP klients


elvman

Recommended Posts

Veidoju vienu maajaslapu uzmestu uz FTP un nevaru atrast nevienu FTP klientu, kas atbilstu manaam prasiibaam.Man tas konkreeti kavee visu padariishanu.

Man ir vajadziigs:

*lai vareetu izveidot jaunu failu

*lai vareetu taisiit esoshu failu dubultkopijas

*veel buutu labi, ja buutu iebuuveets editors - nospiezhot ctrl-s tiek apdeitots redigjeejamais fails, kaa tas ir WinSCP (pagaidaam visi FTP klienti, kurus esmu izmeegjinaajis, lieto external editorus un saglabaa izmainjas tikai tad, kad editors tiek aiveerts, taapeec peec katraam izmainjaam ir jaaaizver redigjeejamais fails).

 

Ja ir kaads FTP klients, kas atbalsta vismaz kaadas no shiim lietaam, atmetiet nosaukumu.

 

P.S. Klients ir vajadziigs prieksh Windows

Edited by elvman
Link to comment
Share on other sites

Ja tev ir ssh pieeja tam pašam serverim, tad iesaku lietot tev to. Nebūs nekādu problēmu ar failu mainipulācijām tos izveidojot, kopējot, vai rediģējot.

Ja nu tas neder, tad pamēģini NetDrive: http://www.crossplatform.no/download/ndrv41862.exe Šī programma ļauj piemapot FTP serveri kā parastu disku (līdzīgi kā lokālā tīklā cita datora šāri). Diemžēl tas neuztur secure ftp, ja tev tāds ir vajadzīgs. Ar to tad varēsi manipulēt ar failiem visos iespējamos veidos tā it kā tie būtu uz parasta diska lokāli. Arī faila satura saglabāšana no notepad nostrādās uzreiz, neaizverot notepadu.

Link to comment
Share on other sites

Paldies bubu.Shis ir tieshi tas,kas man vajadziigs. Vieniigi man Exploreris nobruuk (ModName: ntdll.dll) katru reizi, kad ieeju mapotajaa draivaa. Nokachaaju kautkaadu citu exploreri un viss ir kaartiibaa.

Edited by elvman
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...