priedzha Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Kods: $userdetails[] = array("username" => $username, "pw_hash" => $password); Tur viss balstās uz txt. Kā lai viņu apvieno ar datubāzi? es izdomāju kautko tādu: while($row = mysql_fetch_array($result)) { $username = $row['usernamel']; $password = $row['password']; Bet tomēr neiet. Kā labāk būtu pārrakstīt to skriptu uz mysql? Tas nav manis kodēts :) Es tikai biški gribēju pielabot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Paskaidro skaidrāk, ko tu domā ar "apvienot". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Tur viss balstās uz txt. Kā lai viņu apvieno ar datubāzi?es izdomāju kautko tādu: Tev vispar ir saprasana kas ir Datu Bazes? Pats tacu raksti VISS ir uz TEXT un te peksnji saac izmantot funkcijas kas paredzeetas darbam ar DB .... piedevaam tikai 1 un arii nepilniigi.... P.S. piedevaam kas tas par diivainu kodu kur gribi savaak Userdatus no N-tiem useriem .... (userName & PSWD) iznak ka paroles glabaajas Plain textaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts