Jump to content
php.lv forumi

Gd un mysql


tiy
 Share

Recommended Posts

1. Ka var saglabat bildi ieksh mysql, ja to uzgenereju un negribu saglabat uz servera, bet pa taisno datu baze.

2. Ka var no mysql izvadit longblob man ir saglabata liela bilde ~500, bet izvadot to lauka sakuma bilde ir tadakada vina ir un, tad sakas gluki.

Link to comment
Share on other sites

Ko nozīmē "liela bilde ~500" ? kb ? Ko nozīmē, ka sākumā ir bilde tāda kā viņa ir, bet tad sākas gļuki ? Kādi gļuki ? Un vispār izklausās, jau ka tu to bildi esi pieseivojis datubāzē. Kāpēc prasi, kā to izdarīt ?

Edited by andrisp
Link to comment
Share on other sites

Ne erroru nav vienkarshu outputs beidzas.

 

neiet

mysql --max_allowed_packet=32M

iegju mysql ieksha uzrakstiju tapatas neiet?

kur myslq glabajas konfig fails(i), jo ieksh myslq foldera atveru visus ini failus uzrakstiju ar rokam tur tapatas nesamainijas, kur vaina ?

 

 

iet

mysqld --max_allowed_packet=16M

Man nemainas

max allowed packet 1048576 / 1024 = 1 laikam viens mb

Link to comment
Share on other sites

Ne tas nav nepiecieshamns, jo kad notiek strips ar glukot sak, meginaju abus variantus.

ps.

nevaru atrast atbildi uz sho jautajumu :

Ka var saglabat bildi ieksh mysql, ja to uzgenereju un negribu saglabat uz servera, bet pa taisno datu baze?

Link to comment
Share on other sites

Ja tieshi ar tadu pashu variantu.

Bet ja ir tada situacija

header ("Content-type: image/png");
$im = imagecreatetruecolor(320, 240);
$black = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
$ink = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
$gray = imagecolorallocate($im, 128, 128, 128);

imagefilledrectangle($im,80,60,240,180,$black);


imagerectangle($im,80,60,240,180,$ink);
imagejpeg($im);  //no ka tad datus janolasa, jo pati f-ja atgriez "bool", intersanti?


 $query = "INSERT INTO images (`id`,`img`) VALUES ('1','". hvz ko te likt???  ."')";


  imagedestroy($im);

Edited by tiy
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...