Jump to content
php.lv forumi

izvērstā meklēšana


ray

Recommended Posts

1) Parastas formas un pavisam nedaudz javascripta. Sākumā rādas viens selekets, pie nomaiņas ar javascript submitējam formu. Php pusē apstrādājam datus un uzģenerējam formu pa jaunam, tikai tagad tajā būs divi selekti. Utt. Var arī vispār bez javascript iztikt. Pie katra selekta pa submit.

 

2) Ja datu nav pārāk daudz, tad saģenerēt Javascript masīvu ar visiem datiem. Tad iekš browsera ar javascript atkarībā no iepriekšējā selekta vērtības ģenerēt nākamā selekta vērtības.

 

3) Pieprasīt datus no Ajax un apdeitot selektus.

 

 

PS. Nav smuki pilnībā nomainīt saviem postiem tekstu. Tagad mans iepriekšējais posts tāds neloģisks izskatās.

Link to comment
Share on other sites

1) nevis kautkas = '%bla%', bet gan vienkārši kautkas = 'bla'

2) tur tas ' AND ' ir obligāti vajadzīgs. Pamēģini uztaisīt echo $sql un paskatīties pēc kā tev tas kverijs šobrīd izskatās.

3) implode masīva elementus sakabina vienā stringā. Pa starpu vēl katram elementam ieliek to, ko būsi norādījis kā pirmo parametru. Tas viss ir manuālī.

4) 94. rindiņa ir pilnībā lieka

Link to comment
Share on other sites

paldies, viss aizgaaja nodzeesu to 94 rindinju un paskatiijos liiko $sql, un sapratu, ka man nemaz nav empty, bet gan ja neko nenoraada vinjs suuta 0-es, paarlaboju un tagad viss ir kaartiibaa, liels paldies!

 

EDIT: ja nenoraada nevienu parametru, tad ir kluuda

 

kods: http://paste.php.lv/5369

 

kluudas pazinjojums: Notice: Undefined variable: where in C:\Program Files\xampp\htdocs\emauto\index.php on line 110

 

Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in C:\Program Files\xampp\htdocs\emauto\index.php on line 110

 

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\emauto\index.php on line 113

 

kluudas pazinjojums ir taapeec, ka $SQL = SELECT * FROM `records` WHERE, kaa to vareetu visvieglaak apiet? Kaut kaa neliekas ka veel viena nosaciijuma rakstiishana kur tip visi ir nulles, tad lai taisa atsevisku $sql buutu vislietderiigaak. jaabuut vienkaarshaakam panjeemienam!

Edited by Agnisr
Link to comment
Share on other sites

		if (count($where) > 0) {
	  $sql = "SELECT * FROM `records` WHERE ".implode(' AND ', $where)."";
	  $res = mysql_query($sql, $db);
	  while ($row = mysql_fetch_assoc($res)) {
	  echo '<div class="result"><b>Kategorija :</b> '.$row['cat'].'<br /><b>Auto :</b> '.$row['auto'].'<br /><b>Modelis :</b> '.$row['model'].'<br /><b>No :</b> '.$row['year_s'].'<br /><b>Līdz :</b> '.$row['year_b'].'<br /><b>Apraksts :</b> '.$row['comment'].'</div>';
		echo "\n";
	  }
	} else {
	  echo 'Norādiet kaut vienu parametru';
	}

 

110. rindinja : if (count($where) > 0) {

 

Bez else pazinjojuma paraadas arii shaada kluuda: Notice: Undefined variable: where in C:\Program Files\xampp\htdocs\emauto\index.php on line 110

Link to comment
Share on other sites

Tās 94. rindiņas vietā, ko teicu, ka vajag izdzēst, ievieto $where = array();

 

PS. Neiesaku pārbaudīt vai postošana notikusi pēc if (isset($_POST['submit'])) , kur submit elements ir submit poga. Jo formu var nopostot arī bez pogas nospiešanas (ar enter, vai arī vēlāk, kad ieviesīsi javascript onchange submit). Un, ja forma tiek submitota bez pogas nospiešanas, tad iekš $_POST tā neparādas. Labāk iesaku šādi: if (count($_POST) > 0)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...