eregi Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Savajadzējās vienu fīču, par kuru es neko nevarēju atrast. (viens saka, ka tas ir tikkai js cits saka, ka parasts html ar css.) :D Tātad vajadzētu tādu fišku kā: kad piem nospiež uz kāda div'a ATVERĀS jauns divs vai tabs, nu tā smuki uzfeidojās :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 js + html + css ATVERĀS jauns divs vai tabs Ko tu domā ar "tabs" ? PS. google:jquery Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 ātri rakstot sajuka, tabs ->> <table> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ā§°ģčļ€’’ Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) nesen viens cirvis jau prasija to pashu tu labaak paskaidro ko domaaji ar smuki uzfeidojās http://archivist.incutio.com/viewlist/css-discuss/68100 Edited March 15, 2007 by Ā§°ģčļ€’’ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) Ā§°ģčļ€’’, nu nu, nevajag jau palikt rupjam. Un tas links, ko tu te postē, neatbild uz autora jautājumu (un uz iepriekšējā topika jautājumu tas arī neatbildēja). PS. eregi, izmanto javascript. visi šitie css, kas cenšas aizstāt front-end behaviour, nekur neder. Tici man, cilvēku, kam ir ieslēgts js būs daudz vairāk nekā, kam būs atbalsts visādiem css brīnumiem iekš browsera. Edited March 15, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ā§°ģčļ€’’ Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 negribeeju nevienu apvainot vaardu cirvis izmantoja kaa citi vaardu shameejs u.t.t. neko sliktu nebiju domaajis a to. kas attiecas uz linku hmm nospiedu paraadijaas ? neko citu vini neprasiija Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 A tu pats izlasīji to rakstu ? Tā metode nestrādā uz IE, kā arī strādā tikai vienā virzienā. Un tas piemērs viņam ir ar JS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 Tad ko iesakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Kā jau teicu, paskaties jquery - tas visu izdarīs tavā vietā ar "uzfeidoshanas" efektiem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 skatījos - nesapratu, tu nevari parādīt kādu piemēr un paskaidrot, kas, koa, kā? SAVĀDĀk ne es kko saprotu no tiem googles linkiem un ne arī es kko no tiem iemācīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Pamēģini izlobīt no šejienes: http://php.lv/f/index.php?showtopic=4292 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 o, jquery, atkal jauns js libs - vienīgais un rightīgais :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 v3rb0, jā, pasmaidu tev līdz :), bet šis jau pastāv diezgan labu laiku, ir saprātīgs izmērs (kompresēts ~20kb), ir tīri labi dokumentēts, viegli lietojams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 ok, es jau visp tādu šodien biju atradis, bet cerēju, ka te būs īstā atb. Visp vis iet, tikkai man viss info tiek ņemts no db, un, kad kad parādās pēdējais ieraksts, tad tas ir vienigais kurš verās ciet, vaļā... reku sourc http://paste.php.lv/5307 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) Protams, ID taču ir jābūt unikālam. Tu nevari visiem ierakstiem norādīt vienu ID, un pēc tam mēģināt referencēties uz konkrētu elementu caur šo ID. Browserim stikla bumba nav implementēta :). ID atribūtā norādi, piem., x1, x2, x3 utt, kur cipars ir ieraksta id no datubāzes. Un iekš fjas izsaukuma arī tāpat. Edited March 15, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts