Ugga Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Tātad, ļoti svarīgs jautājums. Sen, sen neesmu neko kodējis un pēdējā laikā ir radies tāds kā riebums, bet vajag, VAJAG man uzkodēt vienu mazu lapiņu. Tādēļ es jautāšu jums, dārgie kolēģi un pieredzējušie programmētāji, kas jūs stimulē programmēt PHP tajos brīžos, kad ļoti negribās to darīt. (Variantus par vnk darba izdarīšanu vai naudu atmetiet, es te domāju varbūt kādu aliņu vai ūdenspīpi vai kādu citu stimulatoru/destimulatoru :) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Varbūt labāk tieši otrādi - aizliedz sev to aliņu vai ūdenspīpi, līdz kamēr izdari to ko vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Nafig kautko spiest sev darīt? Tā tas dzīvē ir iekārtots, ka katrs dara to kas pašam vairāk vai mazāk patīk un maksā citam par to darbu, kuru pats nevar/negrib darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 Nu, bet ja neizdarot šo darbu ir jāatvadās no vidējās izglītības? :P k, varbūt jūs nesapratāt manu jautājuma filosofisko būtību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Nu ja tur ir kaut kaada filosofiskaa buutiiba, tad es esmu cuuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Nu, bet ja neizdarot šo darbu ir jāatvadās no vidējās izglītības? :P Un kur tev vēl vajag meklēt stimulu? Tikai uztver nopietni to pašu, būs gana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 Jā, jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts