millers Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 es gribetu uzinati kur var dabuti counter-strike php skriptus prieks weblapas! nu piemeram kaa www.gign.lv kad uzradas kas pa karti cik player un mapes bildi ! kko uz to pusi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 http://www.google.com/search?q=counter-strike+php+script Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 mekleju jau tiesi ta neko neatradu ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 es gribetu uzinati kur var dabuti counter-strike php skriptus prieks weblapas!nu piemeram kaa www.gign.lv kad uzradas kas pa karti cik player un mapes bildi ! kko uz to pusi! Kāpēc tad tu neprasi tam gign.lv ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peehaa Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 mekleju jau tiesi ta neko neatradu ;( tad meklē vēlreiz. es atradu! btw. kāda jēga lietot cita veidotus skriptus? ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 peehaa, driizaak pasaki, kaada jeega izgudrot no jauna riteni ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peehaa Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 (edited) andrisp, bugu, vai kļūdu gadījumā varēsi vieglāk atrast kļūdu un to izlabot, jo pārzināsi [ vismaz aptuveni ] sevis rakstīto kodu. :) bet tas jau ir autora ziņā. bet nu šajā gadījumā pats noteikti uzrakstīt kodeli nemācēs. ;< andrisp, tad nafig pašam taisīt cms, weba dizainus, ja to visu var novilkt kautkur? :) Edited March 14, 2007 by peehaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Taisnība tev ir, bet padomā pats - ja kaut kas ir gatavs, kas strādā ok un apmierina tavas vajadzības, kā arī ir bezmaksas, tad kāpēc neizmantot to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 andrisp, bugu, vai kļūdu gadījumā varēsi vieglāk atrast kļūdu un to izlabot, jo pārzināsi [ vismaz aptuveni ] sevis rakstīto kodu. :) Un kāda jēga labot kaudzēm savu kļūdu (visi taču tādas ielaižam), nevis ņemt jau gatavu, strādājošu kodu, kurā tikai varbūt būs kļūda, kura jālabo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Nezinu, kā citi, es izmantoju lielākoties tikai sevis taisītus skriptus sliktākajā gadījumā pārveidoju jau gatavus risinājumus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziverts Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Te tu atradīsi visu vajadzīgo to ko tu redzi citur tur ir pieejams par brīvu. Monitori, skripti skripti forumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezis Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 btw. kāda jēga lietot cita veidotus skriptus? ;/ Tapec, ka tas ir ka speleties ar lego klucisiem! ^^ Klucisi nak visadas formas un izmeros, saliec tik ka pasam patik! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Stulba diskusija. Katrs dara tā, kā pašam patīk! =) Man patīk "no nulles"... x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts