archux Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Labs vakars! Nu tā. Es cinos pats un nekā nevaru saprast, man nesanāk, tā būtu pareizāk teikt! Nu tā es no db selektoju piemeram lietotāju nikus SELECT * FROM ".$db_prefix."lietotaji WHERE cd_skaits='2' LIMIT 0,5 nu vo tagad man vinjsh rada pa piecus (5), bet tādi lietotāji kuriem cd_skaits ir vienaads ir 12! A kā lai es viņus salieku pa lapaam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 archux --> matimatika pirmas klasiites liimenii!!! 0,5 pirmas piecas lapas 6,10 otras piecas lapas 11,15 treshaas piecas laps kaa dabuut konkretos skaitljus no kura liidz kuram ... Izdomaa pats .... jo ka jau mineju nepiecieshamas tikai pirmklasnieka zinasanas aritmetikaa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 pirmklasnieku, vai nepirmklasnieku, bet ļoti daudzi pirmajā reizē &$*#@ ar dalīšanu pa lapām. atceros ka es pirmāk biju kaut kādu koku uztaisījis, tad tik dalīšanu pa lapām sapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Grey_Wolf: drīzāk jau limit 0, 5; limit 5, 5; limit 10, 5; limit 15, 5; :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 archux --> matimatika pirmas klasiites liimenii!!!0,5 pirmas piecas lapas 6,10 otras piecas lapas 11,15 treshaas piecas laps kaa dabuut konkretos skaitljus no kura liidz kuram ... Izdomaa pats .... jo ka jau mineju nepiecieshamas tikai pirmklasnieka zinasanas aritmetikaa ... Ar šo jāuzmanās.. Pirms tu kādu "noliec" pārbaudi vai paša atbilde ir pareiza (skatīt Val postu) :) proti pēdējais parametrs aiz LIMIT nemainās tas ir skaits, nevis pozicija.. Pirmais ir offsets, jebšu cik daudz rindas izlaist (ar kuru rindu/ierakstu sākt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Manuprāt viņš pateica ierakstu numurus pēc kārtas katrā lappusē, nevis LIMIT argumentus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 bubu: Ja būtu komatu vietās "-", tad būtu uzreiz saprotams. Biški sajauca galvu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) nu jaa atrumaa rakstot kljuudijos... gribeeju uzrakstiit Limit argumentus uzrakstiju lapas no liidz... :( Edited March 6, 2007 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 ev :D bet es nekā nesapratu jo man vajag lai vinjsh automaatiski liek pa lapaam, un tas var parsķirt! kā lai to es izdaru? nu kaa ja taja db vinjsh neka neatrod lai lapas vinjsh man nerada a ja atrod tad rada 1 ja atrod 2 tad rada 2 un piemeram bultinju > (viena lpp uzpriekshu) >> (uz pedejo) nu plzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Nu plzzzzz pameklē forumā. Šis ir pārrunāts. Un izmanto komatus! Edited March 6, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 okey, ja netardaīšu, tad vaicašu jums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Piem., http://php.lv/f/index.php?showtopic=6320&st=45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Nu tachu elementari 1. uzinam cik vispar ir vajadziigo ierakstu select count(*) AS skaits_kopaa FROM tabulis WHERE nosacijums..... 2. izejot no taa cik gribi lai raada lapaa noskaidro cik lapas buus vispaar 3. noskaidro KURA LAPAA patreiz atrodies... risinajums : $lapa_patreiz=$_GET['lapuse']; 4. no siem datiem izveido LIMIT dalju piem sanaak: $limit='$no_kura_ieraksta, $lapas_radiit'; 5. pie gatava SELECT kverija pielipini limit dalju .... $query='SELECt * FROM tabulis ....' . $limits ; 6. izpildam kveriju 7. izveidojam lapas numeraaciju... <a href="?lapuse=1">1</a> utt... -------------- Visa saape..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 (edited) nu re atradu kodu <?php if (isset($_GET['page']) && is_numeric($_GET['page'])) { $page=$_GET['page']; } else { $page=0; } echo '<a href="chat.php?page='.($page+1).'">nākamā lapa</a>'; ?> Taa kodu norādīju pareizi, bet viss strādā rofle :D bet noradot pie LIMIT 0,15 vinjsh njem katraa lapā 15 gabalus, bet līdz ko es nospiezu next vinjsh man taja lapā + viens koments users :( ka var lai vinjsh katra lapa rada 15 next lapa + 15 utt Edited March 7, 2007 by archux Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Tas veel nav viss - paskaties tajaa topikaa, kas tur veel ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts