priedzha Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Tā tad atkal vēršos pie jums ar problēmu. Kā var sanummurēt iegūtos datus no datubāzes? Piem. Select text From komenti Man parādās piem. tāds teksts: es macos php Kā viņiem priekšā var salikt ciparus? 1. es 2. macos 3. php ? P.S. protams, lai tas nebūtu jārkasta katram atsevišķi klāt xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 $result = mysql_query('Select text From komenti'); while($row = mysql_fetch_assoc($result)) { $i++; echo $i.' '.$row['text'].'<br/>'; } p.s. 'text' vispār ir MySQL rezervēts vārds labāk izdomāt kaut ko savu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Btw, vēl viens smuks variants ir <ol> izmantošana. Bet tas ne vienmēr der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Man ar vajag to pašu. Man komentāri ir sadalīti vairākās lapās. Ja es noņemu nost to koda daļu, kur dala pa lapām, man viss iet. Kur varētu būt problēma? http://paste.php.lv/5905 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Problēma varētu būt līks kods. Padebugo to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Kurā vietā, kas tieši līks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) Pirms while vajadzētu būt $i = 1; Edited August 11, 2007 by Jackal Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 1) Ak jā, pareizi ;D 2) Viņš uzrāda uzreiz no 2, nevis no 1. 3) Kad pāršķirstu lapu, tad atkal viss skaits sāk skaitīties no sākuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Kurā vietā, kas tieši līks? Tieši uz šo jautājumu tu atbildi dabūtu, ja padebugotu kodu - paskatītos kādas vērtības ir mainīgajos, kuros if/for/while nosacījumos koda izpildīšana ieiet un kuros nē, kādi argumenti padodās funkcijām, un kādas vērtības atgriežās no tām. Tak zili brīnumi nenotiek un kods pats no sevis nevar nestrādāt, ja vien kautko neesi pareizi ierakstījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnisr Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 nu tad njem un atteelo zinjojuma ID, tik ja kaads tiks izdzeests, tad gan buus ziepes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Agnisr, man jau tāda iespēja bija ienākusi prātā, bet pats jau arī atbildēji, kur problēma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 tak paņem un $i nodefinē kā $i = (($lapas_nummurs - 1) * $ierakstu skaits_viena_lapaa) + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 http://paste.php.lv/5905 kāpēc ir šis? if($getpage == 0){ $result = mysql_query("SELECT count(*), /* veertiibas*/ FROM tabula GROUP BY id LIMIT $from, $perpage"); }else{ } tev jau $result ir iepriekš nodefinēts un tieši tāds pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Es takš neatceros ko (un ar ko) es tajā brīdī biju domājis... Nu vienalga tač', oftopiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 hackerman, tad varbūt nedod cilvēkiem koda piemērus, kurus pats nesaproti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts