Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Tev skaips arī uz tā datora stāv palaists ? Ja jā, tad pameklē propertijos, kur var atslēgt 80 porta izmantošanu.

Un ko nozīmē tālāk nekas nesanāk ?

Posted (edited)

nu ^*@^$*^@*$*

cik reizju runaats...

Atsleedz skaipu & visas citas programmas serverus...

un tad taisi instalu...

Kur probleemas?

Skaips pats sameklees briivu Portu un iess uz nebeedu...

Neskjiet ka Serveri & Sistemas pamat programmatuura Jainstalee tajaa laikaa ka nespelee CS (Cont..Str...) , Juuzo IE (FF/Operu etc...) ???

Tie tachu ir PAMAT NOSACIJUMI ... Lasiit nemaaki????

atver LASIMANI failu un sameklee sadalju INSTALL .... tur skaidri rakstiits kas un kaa jaadara...

P.S. esmu N reizes licis Apachi uz sisteemas kur jau uzinstaleets Skype... vinju izrubijam un viss notiek...

Edited by Grey_Wolf
Posted

Labi tas man izdevaas uzinstaleeju es php, sekojot instrukcijai testeeju php. Uztaisiiju faili index.php. Failaa ierakstiiju "Today is <? print strftime("%m/%d/%Y"); ?>" Atveeru http://localhost/test/ ,itkaa iet tikai neraada datumu, bet raada to ko ierakstiiju failaa to pashu un raada. Ko man dariit?

Posted

Tavām smadzenēm, laika ir pārāk sarežģīti uzinstalēt visu atsevišķi, tāpēc paņem kādu 3in1 paku, ar tām var IDEĀLI sākt mācīties.

Posted

Tur ir linki uz dažādām all in one pakām.

Enīvei, cik esmu ievērojis, tad populārākie (vismaz šajā forumā cik kāds ir pieminējis) ir xampp, wamp, easyphp, appserv.

• Create New...