Jump to content
php.lv forumi

lielu failu uploads ar php


Recommended Posts

Sveiki! Reaali paraadiijusies vajadziiba padzenaat lielaakus failus - 50-150 mb. Resp, es uzlieku uz servera, otraa galaa cilveeks sanem, izdara izmainjas uzliek redigeeto atpakalj uz servera.

Probleema, ka es jau uzlikt varu izmantojot ftp, bet cilveks otraa galaa uzlikt nevar, jo tad vinjam jaaiedod piekluves paroles, jo manam apache nevar izdaliit kaadu atsevisku direktoriju, taa, lai nebuut piekluves visam paareejam saturam (ja var pastaastiet kaa, jo man ir remote serveris ar izdaliitu kvotu).

Tad nu apskatiiju vairaakus php transfer managerus, palaisiijos forumos, ka nepieciensama servera php.ini parametru kofigureesana. kaa to dariit man buutu skaidrs, gribu tikai zinaat, kaa tas ietekemees servera darbiibu, ja uzliksu lielus atlautos faila uzlaades param, paredzeesu palielu atminju tam visam, sesijas ilgumus utt. - pirms prasiit to servera adminiem, gribu zinaat vai tehniski vinji man to pieljaus, lai nenograutu visu servera darbiibu..

 

Taa pagaraak sanaaca, bet paldies, ka uzklausiijaat liidz galam..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

es piemēram sūtu caur epastu linku uz citu e pastu, www.mail.multiboss.com lauj par brīvu uzlādēt līdz 2Gb, reāli gan tik lielu nau nācies lādēt, lādēju 1.4Gb , vieniigi taadam apjomam jaareekinaas ka laadeesies aptuveni 4 stundas

Link to comment
Share on other sites

Vari izmantot arī Dropbox. Nav pateikts, tieši cik lielā mērā Dropbox garantē failu drošību - to nenonākšanu svešās rokās. Taču spriežot pēc apraksta, tas ir gana drošs rīks. Nosaucot failu, piemēram, par xYuOPe45aSW8Q03k2.zip diez vai kāds izdomās tādu tokenu, ko rakstīt urlī, lai dabūtu Tavu failu, ja vien pats šim nebūsi pateicis. Tas gan attiecas uz public direktoriju. Pie tam, vari tur uploadotos failus arī dzēst.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...