Jump to content
php.lv forumi

Programmētāji un veselība :)


andrisp

Recommended Posts

Darba devējs nodrošina nodarbinātajiem, kuri strādā ar displeju, obligātās veselības pārbaudes, to skaitā redzes pārbaudes

 

Iepriekšējā darba vietā vienkārši pateica - līdz nākošā mēneša beigām vajag dabūt "spravku", kads ir jusu redzes stavoklis.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Grey_Wolf, varbūt vari nosaukt kādu piemēru, kas ietu zem 21.2. punkta ? Man grūti iedomāties reāli tādu datorprogrammu.

 

Btw, pašam ir sanācis iedzīvoties mugurkaula (kakla daļā) problēmās - osteohondrozē. Starp cilvēkiem, kas daudz laika pavada sēžot pie datora, ļoti izplatīta problēma. Ārsts iedeva lapiņu ar vingrinājumiem kaklam, pleciem - nāksies vien staipīties tagad katru dienu. :)

Edited by andrisp
Link to comment
Share on other sites

neesu mediķis, bet pēc manas saprašanas nedrīxt iesēdēties vienā pozā.. ne ar taisnu ne līku muguru. kauli deformējas tikai ilglaicīga spiediena rezultātā (nēsāt visu laiku smagu plecu somu uz viena pleca), tas par sēdēšanu visu dienu ar taisnu muguru, rokas nelikt kabatās, un pacelt roku kad gribi runāt imho nāk drīzāk no pionieru laikiem, ne medicīnas grāmatām.

Link to comment
Share on other sites

Neaizmirsties, ka jūs dzīvojat Latvijas Republikā. Šeit nevienam darba devējam jūsu redze vai veselība nerūp.

Smēķēt gan nevajag iet - tas neko neatrisina. Vienkārši brutāli pieprasiet darba devējam ik pēc 2 stundām apmaksātu 15 minūšu pauzi - saskaņā ar likumdošanu! Pauzes laikā varat kaut vai aiziet padzert tēju vai apēst vienu ābolu - tas veselībai gan nekaitēs!

Pēc darba brīvajā laikā vajag kādus relaksējošu sportus, vingrošanu vai masāžu!

 

Protams, neviens jums neliedz kulaku sportu - onanēt pie kompja! :D

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...