Jump to content
php.lv forumi

Coutdown, lai pēc F5 nospiešanas paliek tā vērtība, kura bija pirms F5


Dooling

Recommended Posts

Esmu izveidojies laika skaitīšanas taimeri augošā secība, no 0 līdz 60. Kādu padomu dosiet, lai panāktu, ka pēc F5 nospiešanas paliek tā vērtība paša vērtība, kura bija pirms F5 nospiešanas.

 

Piemēram, taimeris ir aizskaitījis līdz 29 un nospiežot F5, lai taimeris turpina skaitīt no 29 līdz 60 nevis atkal sāk skaitīt no 0 līdz 60.

Link to comment
Share on other sites

Dooling, nav jau tik grūti. Bet ideja par savienojumu ar serveri katrā sekundē ir slima. Tas derēs, ja tev skaita pa lielākam laika intervālam.

 

Ar rpr variantu nevarēs noteikt precīzi pagājušo laiku (ielādes sekundes etc.)

 

Bet kāpēc tev to vajag un kāpēc lai lietotājs refrešotu lapu? Varbūt var tam pieiet no citas puses.

 

Vēl es itkā varu iedomāties variantu, ka pie katras skaitļa nomaiņas adresei piekabina piem #29, un tad pie refresha (onload) pārbaudīt, var adresei ir piekabināts galā kāds skaitlis (splitojam window.location.href pa # simbolu), un, ja ir, tad ņemt to skaitli, pretējā gadījumā skaitlis ir kaut kāds defaultais sākuma skaitlis. Bet nez vai vidusmēra lietotājam liksies pareizi, ka ik pa sekundei nomainas adrese, bet itkā nekas nenotiek ;) ķip, vīruss!

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc, ka nekad nevar zināt, kāds ir lietotāja interneta ātrums un stabilitāte. Un, ja ir daudz lietotāju, tad tas rada slodzi serverim. Ok, itkā tikai viens simbols, bet tomēr.

Vēl jau var katrā skaitļa nomaiņā izmainīt attiecīgu kūkiju. Es neesmu pārliecināts, vai onunload darbojas uz refreshu, bet, ja darbojas, tad visnormālāk būtu pie onunload uztaisīt to kūkiju ar attiecīgo vērtību.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...