Jump to content
php.lv forumi

field names


tamtaram

Recommended Posts

Pieņemsim, ka man ir produktu liste, izvēloties kādu no produktiem, php to pievieno zemāk esošajā formā, kur šim produktam ir savs input fields, kurā var ierakstīt vēlamos datus. Mēs varam izvēlēties n produktus no listes un viņi arī aizbrauks uz apakšā esošo formu. Tikai tagad visiem produktu input fieldiem ir vienāds name.

Kā man šiem fieldiem ģenerēt atšķirīgus nosaukumus, un kā pēc submita viņus varētu savākt un ierakstīt mysqlā, katru atsevišķā rowā?

Link to comment
Share on other sites

Viens varians likt visu masīvā - ķip visiem inputiem name ir prece[] un tad $_POST['prece'] būs masīvs ($_POST['prece'][0]; $_POST['prece'][1]; ..)

Otrs variants ir ģenerēt. tos nosaukumus ar randiem utt, bet nu ērtāks datu pēcākai savākšanai ir pirmais variants.

Link to comment
Share on other sites

Bļin, es tā jau pusstundu daru un viss visu laiku pārrakstās par jaunu. Paldies, tātad meklēšu vainu citur. Un tagad vēl mysql's aizgāja pa pieskari.

Un btw, ar apache 2.2.4 uzradās gļuks, kā kāds no cita hosta piekonektē, tā pamirst mana konekcija un es varu aizmirst par darbu līdz neesmu apaci stop-startējis. Bet ar apache 2.0.59 tas pats php neatpazīst mysql'u. Labi, rīts gudrāks par vakaru.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...