RaitisRR Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Sveiki es velos sava majaslapas sakuma uztasiiit ta lai php izvelk no db visus pedejos ierakstus kas ierakstiiti PHPbb forumaa varbuut kadz var paradiit ka tas butu jadara ... varbut kadz ir tasiijis ko lidziigu un varetu padaliities.... Tnx jau ieprieks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Izpēti un noskaidro kurā tabulā glabājās foruma posti. Tad selektē ārā no tās un izvadi. SELECT * FROM `tabula` ORDER BY datums_kautkads DESC LIMIT 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 prieksh IPB ir tads plugins! ka rada jaunumus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 waplet, izlasi kārtīgi - viņam nav ipb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaitisRR Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 Nu ja IPB butu bezmaksas tad leitotu vinu bet pa cik vinsh maksas - cik es saprotu... a PHPBB nau tadz plugins ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 es tev varu pa velti iedot! IPB ja gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaitisRR Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 ne nu pats jau ar varu dabuut kkur metajas uz pc ja nemaldos tik problema tada ka gribu legalu forumu ... ipashi labi nebuutu likt maksas forumu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 crackus neapspriežam (bubu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaitisRR Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 ne nu man pa katru cenu gribas legalu forumu ! :) vnk ja lapa bus publiska labak buutu legals un lai neviens nevar par neko piesieties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Ja taisi puslīdz aktīvi apmeklētu lapu, ņem visu legāli. Ja gribi gatavu, pameklē iekš phpbb mājaslapas, un, protams, gūgle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
des Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Tevi interesē 4 tabulas: posts, posts_text, topics, forums (sākumā prefikss, ja esi uzlicis) Aptuvenā ideja ir pie posts pieleftjoinot posts_text, tad topics un tad forums. Sīkāk pētīt man nav tagad laika. Paskaties taču forma db šo tabulu laukus, un sajointo pēc attiecīgajiem idiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts