Batons Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Atradu šādu te kodu iekš http://paste.php.lv <?php function locale(){ $gads = date("Y",time()); $diena = date("d", time()); $menesis = date("m", time()); $dn = date("l", time()); If ($dn == "Monday") {$dnosaukums = "Pirmdiena";} If ($dn == "Tuesday") {$dnosaukums = "Otrdiena";} If ($dn == "Wednesday") {$dnosaukums= "Trešdiena";} If ($dn == "Thursday") {$dnosaukums = "Ceturtdiena";} If ($dn == "Friday") {$dnosaukums = "Piektdiena";} If ($dn == "Saturday") {$dnosaukums = "Sestdiena";} If ($dn == "Sunday") {$dnosaukums = "Svētdiena";} If ($menesis == "01") {$m = ".janvāris";} If ($menesis == "02") {$m = ".februāris";} If ($menesis == "03") {$m = ".marts";} If ($menesis == "04") {$m = ".aprīlis";} If ($menesis == "05") {$m = ".maijs";} If ($menesis == "06") {$m = ".jūnijs";} If ($menesis == "07") {$m = ".jūlijs";} If ($menesis == "08") {$m = ".augusts";} If ($menesis == "09") {$m = ".septembris";} If ($menesis == "10") {$m = ".oktobris";} If ($menesis == "11") {$m = ".novembris";} If ($menesis == "12") {$m = ".decembris";} return $dnosaukums.', '. $gads.'.gada '.$diena.$m; } ?> Teikts, ka: Šī funkcija parāda dienas nosaukumu gadu un mēnesi latviešu valodā. Piemēram: Piektdiena, 2005.gada 23.decembris... Nu, tieši tas kas man vajadzīgs. Nokopēju kodu, atvēru notepad2, iekopēju kodu, saglabāju kā PHP failu... augšupielādēju uz servera, bet man pārlūkā parādās vienkārši tukša lapa. Kāds man varētu pateikt kas par lietu? Lūdzu, palīdziet! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Tu maldies. Šī funkcija neko neparāda. Tā tikai atgriež stringu ar tekošo dienas datumu. Tev pašam tas strings ir jāizvada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batons Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 (edited) un kā TO paveikt? :/ Varbūt vismaz vari iedot kaut kādu linku, kas un kā, lai pats pacīnos? Edited January 8, 2007 by Batons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 (edited) echo locale(); // NE iekš funkcijas, bet kaut kur kodā, kur vajag. Edited January 8, 2007 by Stopp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts