arvix Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Taa luuk man dizaineris atnesa lapu. Viss smuki straadaa nekaadu robleemu... Bet tad saakaas... Viens dzzeks teica ka vinss no majam nevarot musu lapu atvert(raada tukssu baltu blanku), es saakumaa vissu novelu uz vinna kompi, glucii moss... Bet tad man ssodien atverot vienaa kompii lapu gadiijaas tas pats.. tad es exporerii nomaiiiju enkodingus uzliku Baltic Windows un viss saaka strraadaat... Apskatoties lapu guuglee guugle ar meta araaa nevis lapas info bet gan tagus kuri tur ir iekssaa.. Lapas kodaa iekssaa staav Windows 1251 charsets P.S Atverot lapas kodu piemeram ar PHPed paradas tikai divi kkeburi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Linku iedot vari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 nesmu parliecinaats , bet spriezjot pec tevis saciitaa: // Atverot lapas kodu piemeram ar PHPed paradas tikai divi kkeburi // varetu buut ka probleema ir ieks taa ka brauzeris censhas vinju atveert kaa UTF-8 ... it iipashi ja lapa veidota uz WIN + ar ieslegtu UTF-8 atbalstu un uzlikta teiksim uz FreBSD bazeeta servera... (varbuut arii otraadi) (UNIX videe Un Win nesakriit tie sakuma kjeburi kas noraada uz UTF-8 kodeejumu , un tad gadaas kad serveris saak to failu lasiit un ar to arii apraujas...) panjem index failu un paskaties kaadaa redaktoraa (FAR/ notepad 2/ notepad ++) un nones pirmos 3 simbolus /kjeburus... visam vajadzeetu straadaat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 UNIX videe Un Win nesakriit tie sakuma kjeburi kas noraada uz UTF-8 kodeejumu Man šķiet tā lieta tur bik savādāka bija :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvix Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 (edited) nee lapa bija veidota uz win un griezzas vinna uz win... piemeram manaa kompii viss smuki saatraadaa.. Bet google met aaraa tagus.... www.biology.lv Edited January 3, 2007 by arvix Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) hmm.. tev tur galīgi kaut kas nav ok ar tiem enkodingiem. Tev tur ir variācijas starp win-1251 un UTF-16LE (Vismaz tā man saka FF). Kā arī iframem dokumentiem nav norādīts enkodings iekš head. (Es īsti nezinu, jo nekad neesmu tā īsti lietojis freimus, bet imo tas [enkodings] ir vajadzīgs.) Edited January 3, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Tas nav latviešu valodas kodējums. Kāpēc nelieto kādu ķīniešu vai arābu? Negribās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvix Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 blackhalt es tak jau teicu ka dizainu es netaisiiju. Ja nav ko teikt pakusee.. un nepiedrzo forumu. Es jautaaju ko var dariit lietas labaa, nevis dzirdeet kaadas "asprātības" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Kādas vēl asprātības? Viņš tak tev saka tieši to, kur ir problēma - tur nav normāls latviešu valodas kodējums (ne win-1257, ne arī utf-8). Kāds vēl tur sakars ar kautkādu dizainu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 kāpēc nelieto windows-1257 vai utf-8 tā 1251 vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcasm Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Sāc ar to, ka salabo htmlu. Pirmā nopietnā kļūda - <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1257> pietrūkst aizverošo pēdiņu. Tālāk vari pētīt izmantojot w3c validatoru. Un dizaineri (ja viņa pienākums bija iedot strādājošu html) ziepēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Kas ir ar to spamu?! Kur ir visa administrācija?!! Kas notiek...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Kas ir ar to spamu?! Kur ir visa administrācija?!! Kas notiek...? Ir poga REPORT! Nekautrējies to lietot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Skaidrs, tā arī darīšu..) Bet vai moderatoriem nevajadzētu vismaz reizi dienā atnākt un paskatīties kas te notiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Kā tas spams tiek garām kaptčai? :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts