Vortals Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Man interesee, ar kaadu softu(serveri) var uztureet php maajas lapas? Es uztaisiiju maajas lapu, bet nekaadi nevaru palaist on-line:( Ja kaads man var sniegt padomu, buushu pateiciigs! Taatad, man interesee ar kaadu serveri es varu uztureet php maajas lapas un kas ir vajadziigs papildus( ja vajadziigs)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kits Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 teiksim, loģiskais "php lapa->php manual->getting started->a simple tutorial" nav tik peļams apstāsts. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojers Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Man interesee, ar kaadu softu(serveri) var uztureet php maajas lapas? Es uztaisiiju maajas lapu, bet nekaadi nevaru palaist on-line:( Ja kaads man var sniegt padomu, buushu pateiciigs! Taatad, man interesee ar kaadu serveri es varu uztureet php maajas lapas un kas ir vajadziigs papildus( ja vajadziigs)? Standarta variants: Apache - ir gan dokumentaacija, gan downloads... PHP- arii ir gan dokumentaacija, gan downloads.. Ja vajadziiga datubaaze, tad visprastaakais veids ir MySql ir viss vajadziigais... Tas viss ir freeware... BTW: man radaas jautaajums, kaa tu savu lapu testeeji, ja tev nav PHP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jb4 Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Ja pietrūkst pacietības un zināšanu, lai uzstādītu Apache, PHP un MySQL, Windows lietotāji var izmantot gatavus .exe failus, kas visu šo uzstāda un nokonfigurē lietošanas kārtībā. Pats sāku ar PHPDEV no http://www.firepages.com.au Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorehead Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 PHP uzturēšana un uzstādīšana! Manuprāt dažādas lietas. Par, ko šeit vispār iet runa? Uzsturēt var dažādi, uzinstalē un gaidi kamēr kads nonesīs, vai pedantiski atjaunot php mod. Rekā sanāca ar php 4.3.0 :) Bet ja tev vajag vietu, kur nolikt php lapu, tas jau ir pavisam cits stāsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest noisex Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Ja nemaldos kadu laiku atpakalj Coolynx centas ieksh http://pods.lv kaut kada veida vismaz apraxtit ka uzliek apache un php...anyways protams ir liela skjirba vai to dara uz win32 mashinas vai *NIX mashinas..ja paliekam pie 1a varianta, tb win32, tad nu laikam vieglakais celjs laikam bus: velkam msi install packages un instalejam, gan apache gan php...anyways lielakais pisax sakas kompilejot apache.conf un php.ini, kaa ari neaizmirstam tos ini un dllus iemest pareizajas direktorijas, lai tie modulji rukaa kaa nakas. Jebkura gadijumaa lasam rtfm readme.txt :) Ja vajaga tik tieshaam daudz vairaak pastastit, tad nu saki. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozzy Posted February 25, 2003 Report Share Posted February 25, 2003 Prieksh Win usera gana labs ir http://php.e-novative.de/ephp.php. Vienc setups un uiss kaartiibaa... Ieksh ephp ir Apache, PHP, Mysql. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannis Posted March 5, 2003 Report Share Posted March 5, 2003 klau, uzliku savu lapu uz ema.lv, bet tur register_global off un, protams, nekas vairs neiet. kaa labaak riikoties?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jb4 Posted March 5, 2003 Report Share Posted March 5, 2003 Mācies lietot $_SERVER, $_SESSION, $_FILES, $_COOKIE, $_GET, $_POST, $_REQUEST ... Ja tu vēlies programmēt ne tikai sev, bet arī kādam citam, tad par ieslēgtajiem globāļiem aizmirsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannis Posted March 6, 2003 Report Share Posted March 6, 2003 njaa :) iisteniibaa nekaa sarezgjiita nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 7, 2003 Report Share Posted March 7, 2003 vai nu kā te māca, ieliec faila augšā funkciju extract, kas mēģinās tos $_ arrajus salikt kopā un izlikt global mainīgajos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted April 1, 2003 Report Share Posted April 1, 2003 mjaaa.... man ar tie globali nepatiik... nav jau protams gruuti taisiit skriptu ar visiem shitiem $_GLOBALS, bet paarnes skriptus kuri ir taisiiti prieksh register_globals=on uz =off gan baigaa kjeepa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannis Posted April 2, 2003 Report Share Posted April 2, 2003 taa man bija uzlikta lapa uz ema.lv, bet nesen mums nogrieza aarzemes, bet pats galvenais - portus :( ko nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maar Posted April 5, 2003 Report Share Posted April 5, 2003 paarnes skriptus kuri ir taisiiti prieksh register_globals=on uz =off gan baigaa kjeepa.... prasija baigo laiku, lai iebrauktu ka to darit... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted April 12, 2003 Report Share Posted April 12, 2003 Khe... nav jau gruuti, bet ja useris atnes *engine* kura sastaav no 80 php failiem, un jaasaliek extract funkcija tikai tajos kuros tiek izmantoti areejie dati, ti. kur postojaas vai getojaas dati, tad visu paarskatiit ir nepaaraak interesanti... B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts