Jump to content
php.lv forumi

Garmtech.lv - NEIESAKU


DualProc

Recommended Posts

Tatad vakar man ljoti izveda no nerviem garmtech.lv kantoris, scenarijs:

Nosutu epastu, jo velos pieregjistret arzemju domenu, ka neka izdevigi.

Gaidu pusdienu atbildes ka nav, ta nav, piezvanu vinjiem uz vienu tel.nr. kluse - necelj, zvanu uz otru pacelj saku LV ka man luk tas un tas interesetu, preti, vai varetu krieviski - neko nesaprotam.. (tatad krievu kantoris) nuu neko izstastu savu prob. krieviski saka, jaa 16 atbildes man, jo ir kkada sapulce ir jau 17 atbildes nav zvanu atkal, necelj, zvanu uz pirmo atkal nr. pacelj.. atkal visu to pashu izstastu saka ka 20 min atbildes, atkal neatbild jau 1h, zvanu velreiz un ta 2x tad sanjemu atbildi - anglju val. ?!?!?!

Man domenu vajadzeja atri regjistret tapec, ta cepos, bet nu kad pateicu, ka gribu regjistret un kas jadara, atkal klusums. Sapratu, ka nav ko ar vinjiem un izvelejos dargaku, bet viss pa atro notika. Maciba jau nez kuro reizi: ne vienmer tas letakais ir tas labakais.

 

-----

Pec paris dienam....

.. pec neilga laika Garmtech sazinajas ar mani un piedavaja alternativu.. ta ka vienaldzigi pret klientiem tomer nav un censas savas kludas labot par labu..

Edited by DualProc
Link to comment
Share on other sites

Delfins - tā strādā 98% webkantoru pie mums :) vispār diezgan stulbi. es pats esmu pret šāda veida "kodēšanu", ja to tā vispār var nosaukt.

 

autoram - nu gan tev baigā sāpe īstenībā :) es saprastu tur būtu uzmetuši par n*k Ls, bet domēnu nepiereģistrēt... :)

Link to comment
Share on other sites

Maciba jau nez kuro reizi: ne vienmer tas letakais ir tas labakais.
Acīmredzot ne sū*** neiemācies :)

 

Par konkrēto firmu/servisu neko nezinu, bet Benvenuto ir taisnība.. tādas lietas labāk darīt ar kantoriem kuriem tas ir ikdienas darbs / bizness, vai nu sistēma būs pilnībā automatizēta (līdz ko iekrīt maksājums tev parādās domēns) vai arī būs 24/7 supports (kā piemēru varu minēt nesen Thawtes SSL sertifikātu pirku - bija dažas neskaidrības ar domēnu (domēna owneris viens, SSL reģistrētājs cits) uzreiz visu var nokārtot Online chatā ar konkrētu cilvēku pāris min laikā nevis tur pacelj Kolja a Fedja izgājis, bet patiesais rubiļņika norāvējs ir Vasja).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Protams, tā var darīt, ja tev ir kredītkarte - bet ja tādas nav... ko tad? :)

 

Cik zinu, daži no LV domēnu "tirgotājiem" domēnus piereģistrē paši uz sevi un vēlāk klientam mainot hostētāju ņipačom to domēnu negrib atdot. Tā kā - arī šis fakts jāņem vērā.

Link to comment
Share on other sites

Cik zinu, daži no LV domēnu "tirgotājiem" domēnus piereģistrē paši uz sevi
Un taapeec LV domeeni jaregistree pasham !!!

galu galaa tas aiznjem max 5 min...

tik cik aizpildiit 3 formas...

un kaa tehnisko personu tad var uzraadiit to kantori kas njemaas ar tavu lapu....

+ piedevaam tas buus par kaadiem 5-15 Ls leetaak...

cik zinu par LV domeena registraaciju kantori pleesh 25-40 Ls par gadu ;)

Kautgan oficiaalaa cena ir 20Ls par gadu ja uz 2 tad kaadi 38Ls...

-----------

Runaajot par krediitkarteem gandriiz visas bankas piedaavaa Virtualo krediitkarti ... Iemaksaa kontaa Tik cik vajag prieks konkreetaa darijuma un 1 izmanto bankas iedoto Nr... Tas gan sanaak par kaadiem paaris LS daargaak toties 100% zini ka Neviens tavu kontu nevarees iztiiriit pilniibaa Vari zaudeet tikai tik cik esi atveleejis konkretajam darijumam.... nakamam darijumam tev jau ir cits Nr.....

Link to comment
Share on other sites

Cik zinu, daži no LV domēnu "tirgotājiem" domēnus piereģistrē paši uz sevi un vēlāk klientam mainot hostētāju ņipačom to domēnu negrib atdot. Tā kā - arī šis fakts jāņem vērā.

Uzskatāms piemērs - NO.LV (paša pieredze). :) Nācās ar godaddy.com pašam runāties. Vismaz pozitīvi ka mans epasts bija atstāts kā otrais. Nosūtīju veidlapu + pases kopiju un alles.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tās bija ļoti sarežģītās dienas un uz to ir cēloņi. Atvainojos, ja tas Jūs aizķēra. Kompensācijas veida gatavs piedāvāt DualProc ārzemju domēna (com/net/org/info/biz) reģistrāciju vai pagarināšanau bezmaksas (lūdzu sazināties ar [email protected])! Ceru ka tas izmainīs Jūsu priekšstatu par tiešam labo kompāniju GARM Technologies. :) Apsveicam visus ar Jauno Gadu!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Cienījamais Toivo,

 

Paldies par izteikto interesi mūsu kompānijai!

 

Piedāvāju Jums pašiem pamēģināt mūsu pakalpojumus. Mēs viena no nedaudziem, vai pat vienīgā kompānija Latvijā, kura ir pārliecināta par savējo pakalpojumu kvalitāti un piedāvā 30 dienu moneyback (pilni nosacījumi pa adresi http://www.garmtech.lv/lv/hosting/moneyback). Ja Jūs pilnībā neapmierinās mūsu pakalpojumi, tad Jūs varēsiet pilnībā atgriezt savu naudu 30 dienu laikā.

Gadījumā, ja Jums parādījās kaut kādi papildjautājumi, tad varat zvanīt mūsu menedžerim pa tālruni +371 28313311 un es esmu pārliecināts viņš uz tiem atbildēs.

 

Gribu vel paziņot, ka pāris nedēļu laikā mēs plānojam palaist ekspluatācijā jaunākus divkodolu divprocessoru Intel Xeon serverus ar 4-8 Gb RAM. Sākot ar šo momentu mēs izmantosim atsevišķus "cluster" serverus MySQL un PostgreSQL datu bāzēm, kā arī piedāvāsim Ruby on Rails hostingu. Pēc jaunu serveru uzstādīšanas - ātrums Jūs patīkami izbrīnīs!

 

Vēlreiz gribu pateikties Jums par izteikto interesi un ceru ka Jūs augsti novērtēsiet mūsu pakalpojumus!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...