Jump to content
php.lv forumi

Sūdzība!


Robis

Recommended Posts

Diskriments tu tiksi tad, kad reāli aiziesi pie kāda uz interviju, tas izlasīs php.lv forumu un tiksi `atšūts`... Tikmēr tu blandies pa forumu un meklē haltūru - nu pats vainīgs, ka nostādi sevi tādā situācijā.

 

Turklāt forums nebūt neparāda esošās zināšanas un ņemt to tik tuvu pie sirds nav vērts. Visi mēs bijām gurķi un ražojām stulbus postus.

Link to comment
Share on other sites

Robi, neviens neko nebūtu teicis, ja vienkārši būtu pateicis, ka mācies, bet vari izdarīt to un to. Lielākā daļa programmētāju mācās un tikai līmeņi atšķiras. ..."mācīties" domāju plašākā nozīmē, nevis tikai universitātēs u.tml. Diskriminē Tu pats sevi, diemžēl. :(

Pēc Tavas attieksmes, Tev tiešām nekas cits neatliek, kā pierādīt, ka māki izpildīt uzdotos uzdevumus (runa nav par manis doto), vai arī parādīt savus gatavos darbus, kas tiešām labi strādā.

Bet visādi citādi, paies laiks, un paskatīsies pats uz sevi no citas puses un viss būs kārtībā. ;)

Link to comment
Share on other sites

draugos vien uz nika Robis atsaucas 1188 gabali. kā potenciālas darba devējs zinās ka kaut kāds Vārds Uzvārds ir tas pats Robis no php.lv/f? cv tak niku neraksta, a kontaktē darba devēju nevis caur forumu, bet gan telefonu/mailu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...