Robis Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Neliels webs vai programmēšanas modulis - nav problēmu uztaisīt mazu līdz vidēju saitu, css, xhtml griešana, php programmēšana. Steidzami nepieciešama šāda veida haltūra! Lūdzu, atbildiet šeit, kam ir nopietna interese, vai rakstiet man privāti, lūdzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Tā arī īsti netiek pateikts - tev vajag kādu, kurš piehalturē, vai pats gribi piehalturēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Es ar nesapratu par to vajag vai vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Ja jau viņš saka, ka viņam "nav problēmu uztaisīt ...", tad jau droši vien tiek domāts, ka pats grib piehaltūrēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 Es pats gribu piehaltūrēt! Ja kādam ir nopietna interese, lūdzu, rakstiet - kā jau teicu - mazi un vidēji webi nav problēma! Nav problēma arī dažādi moduļi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Imho, haltūra - vārds nepieklājīgs. Pareizāk skanētu - "Meklēju darbu" vai "Piedāvāju ..." Uz tevi skatīsies kā uz halturšiku, attieksme būs kā pret halturšikum un maksās kā halturšikam... Ahā, un vēl obligāti jānorāda konkrētu DB/SQL zināšana... mans domāt, mūsdienās bez tā tu nebūsi nevienam vajadzīgs (vismaz webā) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Oft nedaudz - bet liekas, ka nelieliem un vidējiem projektiem datubāze parasti ir tā pati vecā MySQL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Jā, bet ja ne viens "bet", ja nezin vispār SQL... tad nekāds vecais labais mysql nepalīdzēs http://php.lv/f/index.php?showtopic=4062&hl= :) Vai kāds var pateikt, kāpēc MySQL chm manuālis ir tik drausmīgi sūdīgs :: tur nopietni neko atrast nevar!!! Edited October 19, 2006 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Es viņam vispār piekrītu par MySQL dokumentāciju (Nejau galīgi sūdīga, bet ir savas nepilnības). Ne konkrēti par CHM manuāli, bet vispār. Es pat pamēģināju iesniegt feature request (Bug #23045). :) Edited October 19, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 jā, Robis, bez DB zināšanām nu nekur netiksi, tagad jau vēl pamazām pie vecā labā MySQL jāliek klāt PostgreSQL, tur tomēr ar savas viltībiņas, bet nu SQL jau ir un paliek SQL, to tik ORACLE ir spējīgs sačakarēt :) bet nu cik tad tu gribi saņemt par mazām haltūriņām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 Man ir DB zināšanas - konkrēti - MySQL! Esmu izveidojis pilnībā saitu administrācijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Robi, klasisks uzdevums: jāizveido tabulas, kur tiek glabātas grāmatas, par kurām jāuztur šāda informācija: nosaukums, izdošanas gads, autora vārds, autora uzvārds (vai pseidonīms, ja tas tikai no viena vārda sastāv), lappušu skaits. Datu bāzē tiks apkopotas visas latviešu grāmatas. Uzraksti, kāda būs tabulu struktūra un arī uzraksti pieprasījumu, kas atlasa visas tā autora grāmatas, kurš sarakstījis grāmatu "Zaļā zeme". ...tīri intereses pēc, bez reāla piedāvājuma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Robis domā :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokimons Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 es arīi girbu piehaturēt! es jau arī protu PHP mun mYsql. es esu uzstaisijis savu māja lapu kurā iet ziņa uz mysql datubāzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 mgm laipni lūgtu visi haltūrprogrammētāji - alga sākot no 800Ls uz rokas, mobilais, mašīna, 13-tā alga, komandējumi, atvaļinājumi... ak, jā un reizēm pakodēt arī vajadzēs :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts