Jump to content
php.lv forumi

Risinājums...


Robis

Recommended Posts

Kā lai uztaisa tā, ka:

Datubāzē MySQL tiek veidoti ieraksti ar php skripta palīdzību...

Paiet laiks un noteiktā nedēļas dienā plkst. tikos un tikos, visi iepriekšējie ieraksti tiek updeitoti un pēc tam tiek likti jaunie. Nevajag, lai tas notiktu precīzi tajā pulksteņlaikā, bet gan tad, kad tiek veidots pirmais ieraksts pēc tā laika iestāšanās (kaut vai 2 dienas vēlāk).

Šis punkts ir katras nedēļas noteikta diena.

Link to comment
Share on other sites

date('w'); ?

 

UPD: iespējams, ka tev vēl vajag logot kautkur, vai, piem., posmā starp 13. oktrobra piektdienu un 20. oktobra piektdienu jau nav veikti apdeiti. Bet īsti nav skaidrs ko tev tieši vajag (apdeits var notikt tik vienu reizi, vai arī vairākas reizes pēc tā konkrētā datuma ? Vai apdeits var notik tikai, piem., divu dienu laikā pēc tā noteiktā datuma, vai arī septiņu dienu laikā ?),

Edited by andrisp
Link to comment
Share on other sites

Tad var logot, kad ir veikti tie iknedēļas apteiti un pie katras skripta izpildes pārbaudīt faktu. otrs variants, pārbaudīt, vai ir jau veikts updeits ierakstiem, kas vecāki par *** laiku.

Bet vispār nepatīkama ķēpa ar liekiem pieprasījumiem pie katras skripta izpildes, ja vien nevari palaist pēc noteikta laika no citas sistēmas. tad sāc mīlēt visādus freimworkus.

Starp citu, vienā projektā izskatījām tik brutālu variantu - crontabā ielikt wget, lai tas atver noteiktu lapu noteiktos laikos. Tiesa, neatceros, kā tas beidzās, jo to citi taisīja.

Link to comment
Share on other sites

+ pašā scripta gabalā, kas veic updeitu, uztaisi lai nevar palaist updeitu paralēli vairākos eksemplāros. sīkums, bet esmu uz tā ieberzies, kad netīšām crontabā nodublējās viena rindiņa.

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...