Jump to content
php.lv forumi

php.lv uz kompi bez neta


foxsk8

Recommended Posts

Ir tada lieta, ka tuvakaja laika paliksu bez neta, un tagad esmu sacis dzilak apgut php un ar to saistitas lietas, bet reali bez neta nevaru pilnvertigi vinas apgut, skatos ka te jau ir pravas lasamvielas, bet ka lai bez neta tiek klat, varbut admini varetu iedot iespeju or ka savadak so forumu noladet lasisanai, domaju ka daudziem tas ir vajadzigs, kuri pie neta netiek tad kad pa tiesa to vajag, vel ir doma panemt ar kadu web downloader un noladet visu, bet tas taka nebutu pareizi un itka pret likumu! Ko jus man labu iesakat?

Link to comment
Share on other sites

Nu pret likumu tas nebūtu nekādi. Likums neierobežo cik daudz weblapas tu apskati minūtē. Vienīgi, ja saitā ir kādas bildes, tad nereti ir piebildes par ©, kas nerekomendē šo bilžu izvietošanu bez autora atļaujas citos saitos vai veidot tiešos linkus no viena saita uz cita saita bildēm.

Link to comment
Share on other sites

šitam topikam es piekrītu, jo citreiz tiešām ir vajadzība (kad nav piekļuve inetam) pēc php padoma un php.lv ir labākā vieta +vēl seču zemes valodā. un tas, ka viena tēma ir apskātīta 100 reizes ir tikai normāli, jo nejau visi tie atkārtojas vārds vārdā un cits ir kādam indivīdam saprotamākā valodā, nekā iepriekšējais.

 

p.s. ūdens, nekad nevar būt par daudz :p

Edited by ray
Link to comment
Share on other sites

Ir labaka proga man liekas Offline browser, xe uzliku lai ladejas 20 000 linki, piem ja kads links bija foruma, tad reali to linku ari noseivoja un no ta linka atkal savu linku! Kopa nonaca 1,3 Gb ar manualiem puse LV otra puse ENG, reali vel gribeja ladet bet man apnika :D

Link to comment
Share on other sites

xe uzliku lai ladejas 20 000 linki, piem ja kads links bija foruma, tad reali to linku ari noseivoja un no ta linka atkal savu linku!

Vajadzeeja uzlikt vairaak un atstaat uz paaris dienaam :)

tad 10% latviski 10% angliski un 80% Pornosaitu ;)

Edited by Grey_Wolf
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...