Jump to content
php.lv forumi

WEB HOST ar ftp


foxsk8

Recommended Posts

Piedavaju web hostingu, skatos ka te daudziem vajag, apmierina samaksa caur mobilo! Neierobezota vieta, mysql, ftp pieeja, utt.... par cenu varam vienotie, server Up 24H

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu kā, ja man cieta ir brivas vietas, ta pat piepildīt nevaru, reali viss diskos stāv, tad vieta ir neierobežota, reali tā patas neviens nevares 20GB uzladēt, jēdzīga projekta saturu, un vēl uz manu hostu :D Tāda ir tā neierobežotā vieta! tagad strādāju pie reģistrācijas izveides, negribās ar roku likt, bet varat jau tagad sūtit pieteikumus uz [email protected] a velviens ja kādam vajag mājas lapu paradresāciju ari varu nokārtot, kaut vai pa free!

Link to comment
Share on other sites

reali tā patas neviens nevares 20GB uzladēt, jēdzīga projekta saturu, un vēl uz manu hostu :D

 

tas noziimee ka tavs dators staavs pie mDSL trubas vai liidziigas? vai arii tev ir tikai 20 gb cietais ?

es ar piesakos uz neierobezhoto vietu :)

Link to comment
Share on other sites

:)

vispar jau Jauki ka kaads arii shaadi ir gatavs pienjemt maksu :)

(caur tel --> ar tel norekjinu karteem :) )

 

(nu dazreiz kaads skolniecinsh grib uzbiidiit savu lapeli... un shaads hostings tam ir tieshi laikaa....

pasham sava naudas konta nav, nedziivo Riigaa un naudu skaidraa arii nevar samaksaat, tuveejaa pastaa parskaitiit arii nevar... (nav atbilstosh vecums, visi paziist, un uzdos liekus jautaajumus (kam suuti, kaapeec utt..))

 

 

Tik jautaajums kaa domaa izvairiities lai lapas nebuutu galiigi pret LR un ES likumdoshanu?

--> iznaak kontroleet saturu (cenzeet)... taa kaa koks ar 2 galiem...... (vai nu maksaa ar realu parskaitijumu un saturu iipashi neviens necenzee, vai maksaa ar tel... un saturs tiek cenzeets (nu parskatiits))

Bet vispar .... Lai Veicas....

P.S. un kaads tad sanaak Domens?

mans_nosaukums.tavs_nosaukums.lv ?

kaads ir Tavs nosaukums?

Kaa domaa reaali pasargaat klientu datus?

(cik biezji veiksi Full backupu)

--------------------------------------------

edit: pie reaalajaam dzelzju cenaam vispaar briinos kaapeec Hosteetaaji taa raud par Diska vietu....

ja panjem tikai 1 LS par 1Gb... tad noperkot jaunu 250Gb (LS 80 ) taapat menesii sanaak Liela pelnja....

(katru menesi var pirkt pa Jaunam HDD)

Viens piepildiis 10Mb cits 10Gb videeji ipashi vairaak par 10Gb uz 1 lapu (ilgterminjaa ) nesanaaks...

(reaali 50-500Mb).....

taa kaa tiiri matemaatiski (un ekonomiski) ir iespejama gandriiz neierobezota diska vieta (pie nosacijuma ka 1 men tiek aizpildiits ne vairaak par 1Gb no katra klienta)....

perkam tik klaat HDD + pie nepieciesamiibas parejos dzelzjus & palielinam Trubas izmeerus.....

Edited by Grey_Wolf
Link to comment
Share on other sites

Pagaidam domain ir stulbs, nu tads gars sanak, tagad viena kibele iznaca, domaju netu paaugstinat, un dzelzus pacelt preks sitada projekta, Par domain tiek domats, protams ka bus .lv tikai jaizdoma kadu likt, piem kādu jūs gribētu, tādu sakarīgu un īsu! Taka viss sitais varetu uz kadu menesi 2 ievilkties, netu kamer citu dabusu un serveri! Visa konfiguracija utt.. backup tiek veikts ik pa 2 dienām, visas lapas tiek backup uz atseviska diska, un savukart tas disks tiek atkal talak parrakstits uz citu disku, reali 3 backup iespejas! :) Nets pagaidam lens! nav MDSL, kabelnets, jau gadu hosteju savu lapu, nekadas problemas dizas nebija! Nu piekritu tam ka vieta ir neierobezota, xe reali, ja majas lapa tu met filmas, muzonu utt.... ta jau atri var savakt vajadzigo daudzumu, bet nu reali ladet kadu filmu augsa :D Nezinu vai kads tik ilgi gaidis! Reali reikinu katram lietotajam itkata sanak neierobezota vieta, piem 5Gb 10 GB, reali gribetu lai kads pateste, cik esmu testejis viss strada nevainojami, nu varbut dazreiz gadas kada isa kibelite, tur netam or kaut ka ta, bet tas viss ir piedodams!

 

A un ja aizmirsu pateikt, lietotāju lapas, neskatos, kas viņiem tur ir, ir kada kļuda or nav, reali ja kaut kas nesanak protams palidzu un dodu padomus, bet lapas netiek caurskatitas, man tie likumi pie kajas! Turi kaut vai porno saitu! Tikai atbildiba uz taviem pleciem!

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...