Jump to content
php.lv forumi

Lathost.lv jau kopš 12.08.2006 offline


Darkheart

Recommended Posts

  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

traceri izvietot jau nau nekas aizliegts. jo uz servera jau neviens fails nestaav (ja nestaav) ... un par *.torrent failiem neko nevar izdariit, tie tak ir pa briivu :)

 

trubaz.com tak vel eksistee. tur tak visi faili staav uz servera

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

uz lathosta bija kaadi 9 trakeri , sobriid skaitu nezinu, iespeejams mazaak ... pateikshu vienu: jaunie trakeri aug kaa seenes un mirst sataarpoti, vecie, labie dziivos ilgi. Lathosts nu jau labu laiku straadaa nevainojami un neko sliktu par vinjiem nevaru teikt, ja rodas probleemas atliek uzzvaniit, jo uz e-pastiem ljoti negribiigi atbild. Tagad gandriiz visos trakeros ir taas sms sisteemas, vai kaads suuta tos smsus? - protams bet nejaunu mazajos, es pats esmu ziedojis naudinju vienam trakerim - kaa pateiciibu ka taads pastaav un attiistaas un man ir pilniigi vienalga kur taa naudinja aiziet trakera veidotaaja alinjaa vai pasha trakera attiistiibaa. pilniigi saprotu ka uztureet trakeri - labu trakeri nav leets prieks. labi iebraucu auzaas..

runa gaaja par lathostu .. lathostam nav ne vainas protams meedz arii gljukot un nestraadaat bet tas ir reti, tagad tur uzstaadiits jauns administraacijas panelis un veel papildus pribambasi, es kaa ilgstosh lathosta klients par to priecaajos, neskatoties ka pie vinjiem hosteejas ap xx lapaam ... vareetu nosaukt preciizaaku skaitli un visus domeenus un subdomeenus kas zem vinjiem staav, bet tas nav vajadziigs vai ne? =]

Link to comment
Share on other sites

jaa logjika zuicis "lathostam nav ne vainas protams meedz arii gljukot un nestraadaat bet tas ir reti," ka tad reti, vairak ka uz ned. nozust ir reti? kka ped. laika vinji tikai gljuchi un prieksh kam izveleties tadus kuri gljuchi, ja ir ari tadi, kuri vispar negljuchi.. turklat man interesetu ka lathost var nodroshinat profesionalu hostingu, ar pentium 4 proc. datoru, vinjiem pat nav attiecigie dzelzhi prieksh servera.. tapec jau var dot 0.50 sant. smiekligi.. bet es jau tik dumjsh nebutu..

 

Kapec tik kritisks viedoklis? Tapec, ka kaitina tie kuri savas lapas dezinforme tautu - citeju lathost.lv Mūsu jaudīgie serveri un augstās operātājspējas optiskie datu pārraides kanāli ļauj pilnīgi realizēt Klienta uzdevumus. (Pentium 4 nu i jaudigais serveris.. ja itsevishkji uz vinja glabajas n-tas lapas.. )

Link to comment
Share on other sites

Par P4 nepiekrītu, nav ne vainas.

Man uz P4 griežas viena liela web aplikācija un daudz mazu webu. Un vēl varētu uzlikt daudz ko.

Protams ir svarīgi, ka kods, kas tiek izpildīts ir optimāls un nesortē megabaitīgus masīvus desmitiem reižu :)

Bet, runājot par to, ka pazūd nets, tas gan nav forši, es vienkārši tādu hostinga kantori uzspridzinātu.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...