ingmars Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) kaads reizi pa visaam reizeem var luudzu pateikt kaa instaleet php 5, jo man nepaveicas nekad un internetaa es neatrodu kaa uzinstaleet ( vieniigi krieviski paares lapelees - nesaprotu, angliski - uhh, meegjinaajis esmu bet - neizdodas). plzzz help + nedomaajiet ka nemaaku angliski!!!!! Edited August 9, 2006 by ingmars Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Iemācies angļu valodu, ja gribi kodēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ingmars Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 bet vispirms jaaiegriezh php, bet kaa? ........ ( anglju es maaku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Man te stāsta, ka php5 + apache 2.2 uz win var gadiities problēmas, bet nemāku spriest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ingmars Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 par to jau padomaats:apache 1.3.34 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) ingmars --> Nezinu man mieriigi UZ XP griezjas Apache 2.0xx + 5.xxx PHP + Mysql 4.1.xxx -------- Nav bijushas lielas probleemas iet visi vecie skripti (pat dalja kas uz PHP3 ) un nekas..... koko--> Viss kas vajadziigs ir RTFM ;) Edited August 9, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) ļaudis jūs paši sev domājat problēmas aiz gara laika vai? tajā pašā php.net ir manuālis kā installēt php gan uz win, gan nix, un te vēl stāsta ka angļu valodu zin. un nav problēmu arī ar apache 2.x nekur, problēmas var būt tikai tanī, ka abas rokas ir kresās un pelēkā vielas vietā skaidas. Edited August 9, 2006 by goldy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Nu tā gluži nevar teikt ka "_nav_ problēmas" jo apache 2.x tiek spiests uz threading mehānismu turpretī php vēlaizvien ar visām savām ekstensijām nav threadsafe (vismaz neviens nedod garantijas) :) Taču noklusētājā prefork variantā protams strādās bez jebkādām kaitēm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Medniex Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Kad liec virsu, skaties versijas. Es uzstadiju Apache 2.0.59 un PHP 5.1.4.4. Viss strada. Kad meginaju to pasu darit ar vecaku Apache 2.0.XX versiju, negaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ingmars Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 (edited) Lab meegjinaashu....... un nav problēmu arī ar apache 2.x nekur, problēmas var būt tikai tanī, ka abas rokas ir kresās un pelēkā vielas vietā skaidas. tas noziimee ka shajaa galaa pie kompja vinnijs puuks seezh?!##@$ . kautkaa neredzu :) Edited August 10, 2006 by ingmars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 tas noziimee ka shajaa galaa pie kompja vinnijs puuks seezh?!##@$ . kautkaa neredzu :) mueh, "paskaties spogulī" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Kad meginaju to pasu darit ar vecaku Apache 2.0.XX versiju, negaja. Slikti esi mēģinājis. Kad es biju licis, tad ir gājis arī ar vecākām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Medniex Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Slikti esi mēģinājis. Kad es biju licis, tad ir gājis arī ar vecākām. Labi esmu meginajis. Uzliku Apache, tad PHP pa vienai versijai, sakot no jaunakas. Aizgaja tikai PHP 5.0.5.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 imho,... ja visiem būtu problēmas, tad gūglē jābūt daudz rezultātu uz šo problēmu... citādi, vaina ir līkās rokās vai manuāļa nelasīšanā... kāpēc tad ir jāpiedrāzo forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 delfin vai tad tā var būt? vai tanav tā ka ja kaut kas neiet tad ne jau users vainīgs, bet gan programma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts