Robis Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Vai kāds zin, kādas firmas un kādas austiņas ir normālas? Protams - ar pievienoto mikrafonu! Prasības: - pietiekami izturīgas un pēc 2 gad kalpo kā jaunas; - laba skaņas kvalitāte; - maksimāli maz kaitīgas ausīm; - ērti uzliekamas, noņemamas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 tās tur par 400 latiem :)) ja lietotsi katru dienu, tad imo austiņas ilgāk par gadu nu nekā neturēsies kā jaunas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 - pietiekami izturīgas un pēc 2 gad kalpo kā jaunas; Jebkuras austiņas kalpos >2g. (ielikt kastītē skapī) - kā lietosi - tik arī kalpos - laba skaņas kvalitāte; Austiņas virs 50Ls - maksimāli maz kaitīgas ausīm; Tas ir paša rokās.. kā uzliksi skaļumu/ekvalaizeri - ērti uzliekamas, noņemamas. wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 Nu bāc, es normāli lietoju austiņas kā austiņas, pa 5 Ls nopirku pirms gada, bet nu jau noplīsa! Nu, manuprāt īsti normāli tas nav, ja lietoju es viņas viens! Man vajag tādas, kas iet 2 gadi. Varbūt kādu firmu varat ieteikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 5ls gadā austiņām..... zagšana!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 (edited) ha ha, es pa 15Ls nopirku, nepagāja pus-gads, jau vads bija saplīsis, nācās pārlodēt... krahs... (labi ka dāvanu karte bija :)) Edited August 4, 2006 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 a es skatos visi tādi mega kruti koderi, strādā mega krutās vietās, a pērk austiņas par 5ls un sūdzās, ka pēc gada viņas nomirst :D kas i - kredīti māju būvniecībai jūrmalā paņemti?! :D :D damn, īstenībā man ar vajadzētu austiņas, bet tādas atsevišķās laikam, kuras braucot ar velo nekrīt nost, bet ar pēc iespējas īsāku vadu (kaut vai vispār 20cm - mobilajam handsfree kilometru garš :) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 skatoties ar kādu velo brauc... :) ar šoseju jau vieglāk.. bet imho, uz ceļa jābūt modram, jādzird apkārtne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 a es skatos visi tādi mega kruti koderi, strādā mega krutās vietās, a pērk austiņas par 5ls un sūdzās, ka pēc gada viņas nomirst :D kas i - kredīti māju būvniecībai jūrmalā paņemti?! :D :D Smieklīgi, bet fakts. Es savas nopirku pa Ls 3. Iegāju 636 uz barona ielas un teicu, ka gribu labas austiņas, bet no viņām neko nesaprotu. Tā vietā lai tas frukts man notirgotu austiņas par ~20Ls ar ko biju rēķinājies, viņš man iedeva pa 3Ls un teica, ka tās esot baisi labās. Patiesībā kādu pus gadu arī nebija nekādas vainas, tagad gan vairs neskan :D. Manā gadījumā problēma bija faktā, ka pārdevējs vienkārši NEMĀCĒJA PĀRDOT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 (edited) Robja posti paliek aizvien "intelektuālāki"! Varbūt nākamais jautājums būs "Kuru meiteni izvēlēties? To ar lielām krūtīm vai mazām?" Edited August 4, 2006 by Paulinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Delfins - da tāpat pilsētas ielas izārdīt vakaros izbraukāju :) par apkārtnes skaņām piekrītu, bet parasti neklausos tik skaļi, lai neko nedzirdētu - tā lai foniņš tik ir :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 priex mobiilaa. w800i naak liidzi forshas austinjas, eertas, apkaarteejo vidi vispaar nedzird :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 ir man austiņas kas nāca līdzi w810i, bet nepatīk man viņas.. tie iebakstāmie puļķi man vispār kkā "njevstavljajut" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 vinjaam tie gali jau mainaami .. :) man patiik jamaas :), mazinjas un eertas, + to galu var nonjemt un kko citu galaa pielikt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Robja posti paliek aizvien "intelektuālāki"!Varbūt nākamais jautājums būs "Kuru meiteni izvēlēties? To ar lielām krūtīm vai mazām?" No Robja visu var sagaidīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts